Vårmat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Mai 2024 - 01:10

    Se alt du kan lage med rabarbra

    Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
    25. Mai 2024
  • 15 April 2024 - 01:05

    La deg friste til å prøve en ny oppskrift med asparges

    I vår kokebok finnes det i alt 197 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.
    15. april 2024
  • 18 Mars 2024 - 14:56

    I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

    Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
    18. mars 2024
  • 20 April 2023 - 23:00

    Fredagskosen blir ekstra vårlig med denne oppskriften

    Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er en solid start på helgen.
    20. april 2023
  • 08 Mai 2021 - 23:08

    Nå er aspargesen her. Med ferdiglaget butterdeig lager du disse luksuriøse tertene på null komma niks

    Perfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
    08. Mai 2021
  • 12 April 2019 - 01:00

    Denne lekre pastaretten smaker perfekt i vårsolen

    Pasta Primavera har fått sitt navn etter det italienske ordet for vår. Dette er en nydelig grønn rett som både er sunn og velsmakende.
    12. april 2019
  • 18 August 2017 - 13:00

    Server noe skikkelig snadder i kveld

    Ferske vårruller bør stå oftere på menyen også på en mandag. Det er veldig lett å lage og ikke minst variere etter hva du har for hånden.
    18. august 2017
  • 28 April 2017 - 10:28

    1. mai tar vi fram hammeren og banker biffen mør

    Retromat som bankebiff er perfekt for en dag som 1. mai. Her er oppskriften og forslag til hva du kan drikke til.
    28. april 2017
  • 14 Mai 2016 - 10:39

    Hurra for tradisjonene - det er lov å bryte dem

    Hvis du ikke klarer å løsrive deg fra den tradisjonelle 17. mai-menyen med spekemat og jordbær, men likevel har lyst å prøve noe nytt, er vår vri verdt å prøve ut. Morsomt får du det uansett, både når du forbereder godsakene og når de skal fortæres.
    14. Mai 2016
  • 17 Mars 2015 - 00:00

    Be inn til irsk aften

    Gjør som alle irer. Kle deg i grønt og by på irish stew. Her er oppskriften.
    17. mars 2015
  • 28 Mai 2013 - 13:55

    Knasende sprø asparges

    Pass på å ta for deg av det grønne og hvite gullet som fyller butikkhyllene i disse dager - årets ferske asparges er her.
    28. Mai 2013
  • 22 Juni 2012 - 14:00

    Slik styler du jordbærene

    Også de norske jordbærene kan ha godt av litt smakskraftig styling. Bare prøv denne oppskriften.
    22. juni 2012
  • 23 Februar 2011 - 09:55

    Dine egne VM-kokker

    Hvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
    23. februar 2011
  • 10 Mai 2007 - 15:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:57

    Sprudlende 17. mai

    Hva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:31

    Lettvint og godt den 17.

    Hvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
    10. Mai 2007
  • 20 April 2006 - 08:58

    Salater med kylling

    Våren er på vei. Og med den en brutal påminnelse om at det igjen snart er på tide å trekke i bikini og shorts. Sunn og velkomponert mat med de riktige næringsstoffer gjør at du kan spise deg god og mett - uansett.
    20. april 2006
  • 05 April 2006 - 01:00

    Denne dagens rett blir en smakfull salat

    Ikke med grønnsaker som basis, men med deilig couscous og kylling. Australsk chardonnay passer ypperlig.
    05. april 2006
  • 02 Februar 2006 - 12:00

    Skrei med pysevri

    Hvis du trodde at vinterens høydepunkt var lagt bak deg bare fordi jula er vel overstått, har du tatt grundig feil. For få kulinariske opplevelser overgår fersk skrei med full pakke av tilbehør. Som all annen god mat blir den bedre med godt drikke til.
    02. februar 2006
  • 07 April 2005 - 14:31

    La våren komme

    Når vårluften stryker mildt over ansiktet, sendes signaler om vårlig føde til magen. La det bli vår i glasset også.
    07. april 2005
  • 17 Mars 2005 - 14:12

    Kjekke kjaker

    Torskekjaker med smak av hvitløk er en vinner. Smaksrik mat som trenger noe riktig godt i glasset.
    17. mars 2005
  • 29 April 2004 - 10:05

    Svinesteikas frihetsdag

    Selv om du ikke identifiserer deg med arbeiderne og ei heller feirer deres kampdag, kan du ha glede av å nyte en skikkelig arbeiderfestmiddag - nemlig svinesteik med surkål og poteter. En fin måte å markere 1. mai på for alle.
    29. april 2004
  • 13 April 2004 - 08:25

    En mager trøst

    For de fleste er pålegg noe man legger på brødskiva til frokost eller i matpakken. Og det er bra det, siden vi har så mye godt kjøttpålegg. Men, det er ikke bare til brødmat det magre kjøttpålegget egner seg, noe disse oppskriftene til fulle viser.
    13. april 2004
  • 18 Mars 2004 - 01:00

    Vår på kjøkkenet

    Når det begynner å dryppe fra taket, settes også vårfornemmelsene i gang. Og det må vi feire med mat og drikke som gir de samme assosiasjonene. Ferskt og friskt i både duft og smak er fornuftige stikkord for denne ukens match.
    18. mars 2004
  • 04 Mars 2004 - 11:19

    Omega 3 i fast form

    Torskeleverboller heter kams og det høres mye bedre ut - i alle fall hvis du tilhører de mindre dristige - men godt smaker det uansett. I tillegg til at det er godt for både hode og kropp. Et glass vin til gjør måltidet til rene helsekosten.
    04. mars 2004