Det er ikke mange ingrediensene i en slik kake. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også. Så legg gjerne litt ekstra i særlig sjokoladen, men også eggene, melet og smøret. Det lønner seg.
Ukens kake
Så enkelt lager du en konfektkake
Denne oppskriften kommer du til å følge mange ganger.
Aase E. Jacobsen
01 Juli 2016 - 10:39
Konfektkake
Fremgangsmåte
Visp sukker og egg til eggedosis. Smelt kokesjokolade og smør. Hell alt i en bolle og rør sammen.
Ha i en liten rund kakeform. Stek i 15 min ved 200 grader. Stikk en trepinne inn i kaken for å kjenne om den er riktig stekt. Pinnen skal være litt fuktig. Avkjøl. Pynt med skiver av friske jordbær samt blåbær og rips.
Du kan også prøve disse oppskriftene på konfektkake
Lyst på en annen kake så finner du de her
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
Forsiden akkurat nå