Mesteparten av jobben med denne punsjen gjøres dagen i forveien. Dermed er det bare isbitene og boblene som tilsettes idet gjestene kommer.
Se våre andre oppskrifter på punsj/bowle
Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev
Mesteparten av jobben med denne punsjen gjøres dagen i forveien. Dermed er det bare isbitene og boblene som tilsettes idet gjestene kommer.
Se våre andre oppskrifter på punsj/bowle
Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev
Løs opp sukkeret i grapefruktsaft og vann. Tilsett rom og brandy/cognac og la stå minst en halv time. Du kan godt fylle blandingen i en flaske som settes i kjøleskapet over natten.
Like før servering, fyller du is i punsjbollen, tilsetter innholdet av flasken og topper med den musserende vinen.
Tips:
Hvis du ikke får tak i rosa grapefruktjuice, kan du bruke vanlige grapefrukt. Men du må kanskje tilsette mer sukker siden den kan være surere enn den rosa. For fargens skyld, kan du bruke blodappelsin som gir en annen og rundere smak.
Se våre andre oppskrifter på punsj/bowle
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig