Mat
Foto: (Matprat/Mari Svenningsen)
Baconburger med blåmuggost
Fremgangsmåte
- Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.
- Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
- Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggost litt før de er ferdig stekte.
- Stek bacon sprøtt over middels varme i en panne og legg til avrenning på kjøkkenpapir.
- Varm hamburgerbrød og fyll med salat, bacon, hamburger og løkringer.
Flere saftige burgere finner du her
Bak hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Server noen av disse gode potetene ved siden av
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
NorgeVolum: 0.33 l Pris: 67.80 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
81 POENG
Stek en saftig kyllingburger
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en bolle og bland dem lett. Del deigen i 4-6 emner, alt etter hvor store burgere du har lyst på.
- Form emnene til litt tykke, runde burgere. Stek to og to burgere i smør i en middels varm stekepanne i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
- Serveres nystekte med råstekte poteter , salat og dressing, samt det burgertilbehøret du liker aller best.
Tips: Hakket sylteagurk, rødbeter eller revet gulrot i burgerfarsen tilfører det lille ekstra.
Flere oppskrifter på fristende hamburgere
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå