Grillmat oppskrifter
Biffkjøtt smaker alltid best med grllskorpe
Slik skal T-benstek smake
Fremgangsmåte
- Beregn ca. 200 g kjøtt per person.
- En hel T-benstek rekker til flere, spesielt hvis man har masse tilbehør.
- Gni kjøttet inn med salt og pepper en halvtime på forhånd.
- Legg kjøttstykket på grillen.
- La T-benstekene grille ca. 10 minutter på hver side, snu dem ofte.
- La hvile 15 minutter før du skjærer kjøttet opp.
Server med grillet tomat og maiskolber, bakt potet og grønn salat.
Her er veldig mange grilloppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
AustraliaVolum: 0.75 l Pris: 184.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
Grillet biff som i Provence
Fremgangsmåte
Beregn biff ca. 150-180 g, mørbrad eller ytrefilet.
Smør tapenade på biffene og la dem godgjøre seg i romtemperatur i 1 time.
Skjær hver biff i 4 lange strimler, og tre dem på grillspyd på langs. Eller skjær kjøttet i terninger a 5x5 cm. Grill spydene ved god varme i ca. 2-3 minutter på hver side.
Server med en god salat og godt brød. Her finner du forslag til saus
Her er veldig mange grilloppskrifter
Kylling er godt på grillen
Se alle de gode grilltipsene her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG