Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Mai 2008 - 12:47

    Britisk matkunst i galleriet

    På The National Dining Rooms i Londons National Gallery lages ekte og tradisjonsrik britisk mat basert på håndplukkete råvarer fra spesielt utvalgte leverandører. Med en moderne touch.
    06. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 02:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak passer perfekt nå som solen varmer godt.
    06. Mai 2008
  • 04 Mai 2008 - 02:00

    Kyllingruller

    Det deilige kyllingkjøttet blir enda bedre når du fyller det. Prøv oppskriften selv.
    04. Mai 2008
  • 29 April 2008 - 02:00

    Vårlig laksepakke

    Enkelt, lekkert og fullt av smak, det er slik vi liker oppskriftene på travle hverdager.
    29. april 2008
  • 28 April 2008 - 02:00

    Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus

    Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
    28. april 2008
  • 27 April 2008 - 02:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 25 April 2008 - 02:00

    Kylling med parmaskinke og risotto

    I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.
    25. april 2008
  • 24 April 2008 - 18:40

    Ikke bare cannelloni

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med de store konkylieformete pastaskjellene, finner du svaret her.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 02:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 02:00

    Bruschetta med langtidsmodnet norsk spekeskinke

    En italiensk rett med norske råvarer, det blir ikke stort bedre midt i uken.
    23. april 2008
  • 22 April 2008 - 02:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    22. april 2008
  • 20 April 2008 - 02:00

    Asiatisk andebryst

    Vi serverer en skikkelig delikatesse denne søndagen i det norsk andebryst står på menyen. 
    20. april 2008
  • 18 April 2008 - 02:00

    Orientalsk svinesauté

    En rask rett med masse smak - dette er den beste måten å starte helgen på!
    18. april 2008
  • 17 April 2008 - 02:00

    Sukiyaki, Japans nasjonalrett

    Ferden går østover og til en japansk rett som er utrolig smaksrik og perfekt å be venner på.
    17. april 2008
  • 15 April 2008 - 02:00

    Laks i red curry

    Hva med en krydret vri på den kjente og kjære laksen til middag i dag?
    15. april 2008
  • 14 April 2008 - 14:31

    Indisk kjøkkenrevolusjon

    Bombay-restaurantene Indigo og Masala Kraft tok et steg uten av rekken og tolker indisk mat på sitt eget vis. Her får du også med et par spennende oppskrifter.
    14. april 2008
  • 14 April 2008 - 02:00

    Stekt ris som i Singapore

    Det er mange som har smakt stekt ris på ferie, eller fått det servert på restaurant. Dette er en rett du enkelt kan lage hjemme også.
    14. april 2008
  • 13 April 2008 - 02:00

    Kalvestek i gryte

    Grytesteker er tradisjonsrik kost, og nå er det heldigvis ganske lett å få tak i det deilige kalvekjøttet.
    13. april 2008
  • 12 April 2008 - 02:00

    Persillebakt torskefilet

    Kritthvit torsk med smakfullt tilbehør gjør denne lørdagsmiddagen til et festmåltid.
    12. april 2008
  • 11 April 2008 - 02:00

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
    11. april 2008
  • 07 April 2008 - 02:00

    Gresk burger

    Herlige solfylte Hellas er inspirasjonen for denne retten - drøm deg bort med en deilig hvitvin i glasset.
    07. april 2008
  • 06 April 2008 - 02:00

    Dette er manges yndlingsrettt, nemlig erter, kjøtt og flesk

    Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.
    06. april 2008
  • 04 April 2008 - 17:53

    Balsam for nordmenn

    Få steder i Norge gir større lise for vintersjelen enn restauranten bak Domkirken i hovedstaden.
    04. april 2008
  • 04 April 2008 - 15:46

    Attende til det opprinnelege

    Frå ei lita grend ved Vågåvatnet har Arne Brimi gjort som Olav Aukrust skreiv om: Gått frå det lokale, via det nasjonale og til det internasjonale  - og attende.
    04. april 2008
  • 03 April 2008 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. april 2008