Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Hjemmebakt brød er alltid populært. Apéritif gir deg oppskriftene på brød og andre fristende bakverk som passer i matpakken, til frokosten eller som følge til dagens varme måltider.
Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her.
Vintergrønnsaker er ikke bare godt og sunt om vinteren, men holder til langt ut på våren. De er også svært velvillige på kjøkkenet. Gode tips og oppskrifter finner du her.
Selv om det ikke sies bare pene ting om USA i disse dager, er amerikanerne udiskutabelt flinkere enn oss på et punkt og det er å takke for høstens grøde. Og takknemlighet er en ofte glemt dyd. Denne versjonen har alle tid til.