Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 April 2008 - 11:45

    Mesterlauget lager maten

    Et titalls medlemmer fra kokkenes mesterlaug i Østfold vil innta Halden torg og stå for maten under årets utgave av mat- og trebåtfestivalen 27. til 29. juni.
    11. april 2008
  • 11 April 2008 - 01:00

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
    11. april 2008
  • 10 April 2008 - 13:00

    Laks på menyen

    Arktisk Meny bidro da prosessanlegget Lerøy Aurora ble åpnet.
    10. april 2008
  • 09 April 2008 - 09:00

    Kjøtt enda sunnere

    Den danske ernæringsforskeren Arne Astrup har kommet frem til nye og interessante resultater om kjøtt.
    09. april 2008
  • 08 April 2008 - 15:00

    Årets Kake kåres i dag

    I dag er det kakedag og kåring av Årets kake i Oslo.
    08. april 2008
  • 07 April 2008 - 01:00

    Gresk burger

    Herlige solfylte Hellas er inspirasjonen for denne retten - drøm deg bort med en deilig hvitvin i glasset.
    07. april 2008
  • 06 April 2008 - 01:00

    Dette er manges yndlingsrettt, nemlig erter, kjøtt og flesk

    Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.
    06. april 2008
  • 04 April 2008 - 16:53

    Balsam for nordmenn

    Få steder i Norge gir større lise for vintersjelen enn restauranten bak Domkirken i hovedstaden.
    04. april 2008
  • 04 April 2008 - 14:46

    Attende til det opprinnelege

    Frå ei lita grend ved Vågåvatnet har Arne Brimi gjort som Olav Aukrust skreiv om: Gått frå det lokale, via det nasjonale og til det internasjonale  - og attende.
    04. april 2008
  • 03 April 2008 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. april 2008
  • 02 April 2008 - 16:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008
  • 02 April 2008 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på tide med en skikkelig klassiker i det vi serverer mors kjøttkaker.
    02. april 2008
  • 01 April 2008 - 17:00

    Åpnet HafjellMat

    Landbruksminster Terje Riis-Johansen åpnet HafjellMat AS i forrige uke.
    01. april 2008
  • 01 April 2008 - 16:44

    Høykultur i havgapet

    På Hysvær på Helgelandskysten ivaretar Øystein Ludvigsen verdens kulturarv ved å la sauene gå ute hele året. Og om sommeren serverer han den marinert og grillet til gjester som er opptatt av å smake den ekte norske maten.
    01. april 2008
  • 01 April 2008 - 15:00

    Enig i kritikken

    Ove Kvalheim er sjef og medeier av restauranten Potetkjelleren i Bergen. Han innrømmer glatt at Bergen ikke er landets beste matby.
    01. april 2008
  • 01 April 2008 - 13:21

    Årets kokk til Læsø

    Gode råvarer lokker Årets kokk i Danmark til Strandgaarden i Kattegat.
    01. april 2008
  • 01 April 2008 - 01:00

    Havets røkte fristelse

    Vi har utrolig mye god fisk her til lands, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    01. april 2008
  • 31 Mars 2008 - 01:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt i tillegg.
    31. mars 2008
  • 30 Mars 2008 - 01:00

    Lammesadel med grønnsakskompott

    Denne søndagen slår vi til med en skikkelig lekker rett på det deilige norske lammekjøttet.
    30. mars 2008
  • 28 Mars 2008 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag.
    28. mars 2008
  • 27 Mars 2008 - 15:00

    Heller restaurant enn boliger

    Det skal bygges boligblokker i Rygge. Men Rygge Venstre vil heller ha en god fiskerestaurant.
    27. mars 2008
  • 26 Mars 2008 - 01:00

    Karrikremet blåskjellpanne

    Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en ny måte å tilberede denne delikatessen på.
    26. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 09:23

    Gouda og godvilje

    På Inderøy i Nord-Trøndelag utfordres meierimonopolet ved å lage økologisk goudaost i en gammel lastebil. Ta kontroll over mellomleddene, lyder mantraet til melkebonde Anders Vatn og hans familie.
    25. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede etter en lang påskeferie. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.
    25. mars 2008
  • 23 Mars 2008 - 01:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak er vår anbefaling denne påskedagen.
    23. mars 2008