La det være sagt med en gang: Det er de hvite aspargesene som er de beste. Kokt til perfeksjon er de rett og slett sublime, Og veldig lett å lykkes med.
Den hviteste fisken av alle, hyse eller kolje som mange kaller den, fortjener kontraster i tilbehøret. Og i denne oppskriften får den det til de grader.
Om du synes lever har en for sterk smak, er kalvelever i en annen liga. Mild og delikat i smaken og svært mør. I denne oppskriften har den fått et litt ufransk følge.
Rødbeter er geniale ingredienser i et vintermåltid dominert av grønnsaker siden de bidrar med så mye smak. Om proteinhungeren tar overhånd kan du servere denne rødbetesalaten med rester etter gårsdagens middag ved siden av.
Piroger er blant andre russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste, men i denne oppskriften er det rett og slett et lettlaget kjøttfyll. Det er jo tross alt fredag.
Sør-India er synonymt med et krydret kjøkken med sjømat i hovedrollen. Med denne oppskriften og ingredienser fra butikken kan du gjenskape den autentiske smaken.