I 2023 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Vi starter året i høyden med et dypdykk i den prisbelønte vinkjelleren til Skigaarden i Hemsedal.
Denne vinkjelleren er også kjent for å ha verdens største samling av Vega Sicilia. Bli med til denne vinlegenden som feiret de siste 40 års stigende kvalitetskurve.
Paradiso og Sips er verdens beste og tredje beste barer, og to av grunnene til at Barcelona ruler på cocktailtoppen.
Mjøderiet utenfor Bergen er landets eneste rendyrkede mjødbryggeri.
Norske øltradisjoner startet som råøl, nå ønsker stadig flere å hente denne bryggestilen tilbake igjen. Som skapt for dagens energikrise, og med en svært autentisk smak, er det duket for en renessanse.
Møt Grant Ashton, mannen bak 67 Pall Mall, som nå er et av verdens mest suksessrike vinbarkonsepter.
Vinområdet Abruzzo er verd å følge med på når det kommer til vin, med mange små vinmakere som har kommet langt på vei med å gjenopprette områdets rykte.
Her kan du lese og laste ned hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 27. mars 2023