- Rens løken og fjern frø og stilk fra chiliene, finhakk alt sammen.
- Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene til en jevn deig.
- Form kjøttboller med hjelp av fuktet spiseskje.
- Brun bollene i olivenolje på middels varme til de er gjennomstekte.
- Legg dem over på et serveringsfat etter hvert og hold dem varme.
- Hell yoghurten over kjøttbollene og dryss på hakket koriander og chilipulver.
Serveres med ris og salat.
Tips:
Du kan også tre bollene på grillpinne og grille dem. Husk å pensle med olje.
Tips:
Du kan bruke annen type kjøttdeig om du ikke får tak i lammekjøtt. Eller du kan male det selv.
Tips:
Denne retten kan lages vegetarisk ved å erstatte kjøttdeigen med kikerter som du moser.
Se våre andre deilige retter med kjøttboller
Mange andre deilige retter med lam
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev