Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Mars 2011 - 15:53

    Kiwi vant i dårlig år for matkjedene

    Mens Coop og Ica ble taperne i det dårligste matåret på 10 år.
    04. mars 2011
  • 03 Mars 2011 - 11:10

    7. mars 2011 i Oslo - Stor japansk whiskysmaking

    Norges fremste whiskyekspert gir deg et dypdykk i whiskyens verden i det vi smaker noen av Japans aller beste whiskyer.
    03. mars 2011
  • 01 Mars 2011 - 15:12

    Nortura hovedsponsor for kokkelandslaget

    Nytt samarbeid skal komme forbrukerne til gode.
    01. mars 2011
  • 01 Mars 2011 - 12:52

    Førstehjelp til matpakken

    Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
    01. mars 2011
  • 28 Februar 2011 - 02:00

    Omelett i burgerbrød

    I dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage under VM-festen.
    28. februar 2011
  • 25 Februar 2011 - 20:33

    Må betale etter ulovlig overvåking

    United Bakeries fikk gebyr på 40.000 kroner.
    25. februar 2011
  • 25 Februar 2011 - 20:15

    NorgesGruppen satser på økomat

    De første produktene i ny serie til butikkene i mars.
    25. februar 2011
  • 25 Februar 2011 - 13:01

    Nye impulser hos Carls

    På Carls eksperimenterer restaurantsjef Anders Thoren med drikke fra hele verden. Og gjestene er veldig åpne for nye og ofte uvante smaker som får følge kjøkkensjef Christofer Bengtsson lekne retter.
    25. februar 2011
  • 23 Februar 2011 - 16:30

    16. mars 2011 i Oslo - Stor smaking av Spanias beste viner

    Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
    23. februar 2011
  • 23 Februar 2011 - 10:55

    Dine egne VM-kokker

    Hvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
    23. februar 2011
  • 19 Februar 2011 - 02:00

    Lag skrei med pesto og grønn asparges

    Nå er skreien på sitt aller beste, så prøv denne deilige oppskriften i helgen.
    19. februar 2011
  • 17 Februar 2011 - 01:41

    14. mars 2011 i Oslo - Adelig Chianti-smaking

    Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner, og nå får du smake områdets beste viner sammen med den 32. baron av Brolio.
    17. februar 2011
  • 16 Februar 2011 - 14:47

    Upåvirket og snart trendy?

    Med én fot i den arabiske verden, én i romerriket og mange impulser med imperialistisk touch fra en sjøfartsnasjon uten historiske hemninger, er det portugisiske kjøkkenet noe helt for seg selv.
    16. februar 2011
  • 12 Februar 2011 - 11:06

    Kompromissløst ansiktsløft

    Even Ramsvik og Ronny Kolvik skal ta Ylajali-kjøkkenet til nye høyder. Målet er å bli blant topp tre i hovedstaden.
    12. februar 2011
  • 12 Februar 2011 - 02:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentines-meny.
    12. februar 2011
  • 11 Februar 2011 - 17:00

    Dobbelt eggende

    Rogn til både forrett og hovedrett virker kanskje i overkant for den som ennå ikke har fått sansen for å svelge unna noen tusen fiskeegg for hver lille munnfull.
    11. februar 2011
  • 08 Februar 2011 - 16:30

    Skrev manifest for trøndersk mat

    Skal gi mer og bedre mat fra Trøndelag.
    08. februar 2011
  • 07 Februar 2011 - 12:13

    En fersk og fin og oppdrettet en

    Nå kan ikke kunden lenger være sikker på at det er skrei som ligger fast og fin på tallerkenen. Det kan også være en oppdrettet variant. Har villfanget torsk og oppdrettstorsk kvalitetsforskjeller - og hva skiller eventuelt de to?
    07. februar 2011
  • 03 Februar 2011 - 18:27

    21. februar 2011 i Oslo - Sprudlende champagnesmaking

    Bli med og smak ni utsøkte champagner fra champagnehuset som fant opp den tørre stilen vi setter slik pris på i dag.
    03. februar 2011
  • 03 Februar 2011 - 02:00

    Kjøttkaker med ertestuing (video)

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør, og her kan du også se en video hvordan du gjør det.
    03. februar 2011
  • 02 Februar 2011 - 12:21

    28. februar 2011 i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter. Vi serverer 10 oster med tilhørende flotte viner under kurset.
    02. februar 2011
  • 01 Februar 2011 - 15:30

    Klar for frossen potetstappe?

    Nå kommer flere hundre nye matvarer i butikkene.
    01. februar 2011
  • 31 Januar 2011 - 02:30

    23. februar i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi (ekstrakurs)

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    31. januar 2011
  • 31 Januar 2011 - 02:00

    Her får du omsetning på kyllingrestene

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse som selvsagt også kan lages av annen type kyllingkjøtt.
    31. januar 2011
  • 27 Januar 2011 - 18:03

    31. januar 2011 i Oslo - Eksklusiv og unik Bordeaux-smaking

    Opplev noen av vinverdens mest elegante viner i det vi og vinlegenden Philippe Castéja, inviterer til en eksklusiv smaking av noe av det beste Bordeaux har å by på.
    27. januar 2011