Du føler deg sunn bare ved å lage røren til de grønne pannekakene som trengs til denne supre resteretten. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet.
Få fiskeslag tar intense smaker like godt som kveite. I denne oppskriften er det sausen som har med seg alle smakene. Selv om ingredienslista er lang, er den rask å lage.
Alle har vel røykelaks og gravlaks i kjøleskapet i disse dager, avokado og brød som ikke lenger frister like mye. Ja, da har du det du trenger for et lite avbrekk fra julematen.
20 minutter er tema for Kjartan Skjeldes nye kokebok, og denne oppskriften er den mest krevende av de mange solide forslagene til raske middager. Konseptet har sikret den en plass blant årets beste kokebøker.
Grønn papayasalat er så thai som noe kan bli. Denne retten og mange andre avanserte thairetter kan du lage hjemme uten for mye strev. Det er grunnen til at Thai-obsessed sikret seg en plass blant årets beste kokebøker.
Purrestokk med røykt rømme er en av mange oppskrifter i Grønnsakskokeboka som får deg til å tenke nytt på råvarer, og ikke minst til å spise grønnere uten at du savner noe.
Suksesshistorien bak restaurant Feinschmecker er fyldig dokumentert i kokeboken med samme navn, og med undertittelen et klassisk kjøkken. I dag får du en smakebit på dette i form av Ingefær- og korianderstekt kongekrabbe.
Fermentert kålrot erstatter tacoskjellene, kjøttdeigen er byttet ut med marinert sei og tacosausen er laget av plomme. Det er bare guacamolen som har fått være i fred.
Gresskar er en ressurs som bør brukes nå som den i forbindelse med halloween, fallbys på hvert gatehjørne. Og som holder til langt ut på vinteren. Denne suppeoppskriften kommer du til å følge flere ganger.
Toscansk bønnesuppe er perfekt høstmat. Men selv om originalen krever god planlegging, kan du jukse med ferdigkokte hvite bønner. Dermed blir det mulig å skape lun stemning også på en mandag.