Kurs - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 April 2002 - 16:49

    Tirsdag 14. mai - Champagnemiddag med Moët & Chandon

    Det stunder mot en ny vår og hvor blodet for alvor bruser gjennom kroppen. Bli med til Fogo Restaurant & Bar i Oslo hvor du denne maikvelden skal få kjenne hvordan kombinasjonen mellom seks ulike champagner og fire retter forsterker vår-effekten og setter
    22. april 2002
  • 16 April 2002 - 01:01

    Mandag 6. mai - Jentenes egen vinsmaking

    I løpet av denne maikvelden får du mye ny kunnskap om vin og mat hver for seg og i kombinasjon, samtidig som du lærer om og smaker vin i selskap med mange hyggelige jenter. Ta med en venninne eller flere og meld deg på. Apéritifs redaktør Aase E. Jacobsen
    16. april 2002
  • 22 Mars 2002 - 17:10

    Tirsdag 7. mai - Italiensk aften med MASI og italiensk mat på nye Fogo

    Endelig er turen kommet til MASI - suksessprodusenten fra Veneto i Italia. Denne maikvelden forteller Christer Berens deg hva som gjør italienerne så sterke når det gjelder vin og mat i kombinasjon. En fem-retter er hva du får servert samme
    22. mars 2002
  • 08 Mars 2002 - 10:48

    Tirsdag 19. mars - Fonseca kommer til Stavanger

    Da Fonseca besøkte Oslo og Apéritif sist høst ble en unik smaking avholdt. Nå er det Stavangerfolkets tur til å oppleve Portugals største eier av vinmarker. Kjenner du Periquita? Da har du den og mye annet godt i vente denne kvelden når hele 10 viner skal
    08. mars 2002
  • 21 Februar 2002 - 15:07

    Onsdag 13. mars - Bli med og smak 30 år gammel calvados

    Calvados-produsenten Christian Drouin er kjent for å følge gamle tradisjoner med det mål å produsere calvados av ypperste kvalitet. Disse skal du selv få æren av å stifte bekjentskap med når Christian i egen person kommer på besøk til Norge
    21. februar 2002
  • 15 Februar 2002 - 12:19

    Mandag 18. mars 2002 - Smak Burgund i særklasse

    Nå skal du virkelig få mulighet til å smake det beste fra Burgund. Ikke mindre enn 14 viner byr Apéritif deg på når Christophe Voisin fra vinhuset Faiveley skal vise deg Burgunds fortreffelighet. Dette blir vårens desidert største smaksopplevelse.
    15. februar 2002
  • 04 Februar 2002 - 08:18

    Lær om mat og vin hos Bølgen & Moi

    Har du lyst til å spise og lære om vin hos Bølgen & Moi på Høvikodden, i Kristiansand og på deres flunkende nye restaurant i Trondheim? Alle steder serveres det en herlig fireretters meny og syv viner. Toralf Bølgen forteller om mat og vin i kom
    04. februar 2002
  • 23 Januar 2002 - 15:55

    Tirsdag 12. mars - Smak ren nytelse fra Italia

    Nå byr vi deg på noe av det beste du kan få fra Italia. Wine Spectator skriver om en av vinene du skal smake: 1999 Chardonnay Sicilia - Score: 93 Highly Recommended. A triumph. Fem toppviner til fra Planeta er det vi byr deg på denne kvelden som du ikke b
    23. januar 2002
  • 10 Januar 2002 - 18:02

    Mandag 11. februar - Smak flotte viner fra California

    Wine & Spirits Magazine kåret i årene 1995 til 1999 vinene fra Peak Wines til beste kjøp. Bare i år 2000 alene fikk 28 Geyser Peak-viner hele 465 medaljer. Nå kan du være med å smake selv. Hele ni varianter; to hvite og syv røde, byr vi deg på.
    10. januar 2002
  • 02 Januar 2002 - 11:31

    Tirsdag 22. januar - Bli med på Chablis-smaking i Stavanger

    Apéritif starter like godt det nye året med en vinsmaking i Stavanger. Jeanne Moreau fra produsenten med samme navn gir deg en dyptgående innføring i det sammensatte produktet Chablis. Og ikke minst lar deg smake seks meget gode viner fra det be
    02. januar 2002
  • 25 Desember 2001 - 17:16

    29. januar - Lær å mikse drinker

    Har du alltid drømt å mikse den perfekte drinken? Bli med Apéritif på bartenderkurs og lær hvordan det hele skal gjøres av en proff enten det dreier seg om en Dry Martini eller en Tequila Sunset. Vi lover en spennende kveld der du også får se en oppvisnin
    25. desember 2001
  • 09 Desember 2001 - 14:49

    Ny stor cognacsmaking - Larsen kommer 22. januar

    Frédéric Larsen møter deg og presenterer og forteller om sine produkter på Apéritifs store cognacsmaking. Larsen har lang fartstid i Norge og er blant annet kjent for sine vikingskip fylt med godsaker. Vi skal smake oss gjennom sortimentet blant andre en
    09. desember 2001
  • 09 Desember 2001 - 14:03

    Bli med den 14. januar 2002 - Jentenes egen vinsmaking

    Den 14. januar er det tid for jentenes egen vinsmaking. Da skal vi nemlig nyte feminine viner i mange kategorier i fred for guttas kommentarer. Det blir ikke bare smaking av vin men også lærerike innslag om hvordan finne riktig vin til maten og omvendt.
    09. desember 2001
  • 12 November 2001 - 18:10

    Tirsdag 4. desember - Smak italiensk vin fra Piemonte

    Det finnes vel knapt et vinområde i Italia som har bedre renomme enn Piemonte. Alle har vi vel hørt om de kostbare Barolo- og Barbaresco-vinene. Hele 10 viner (pluss én skikkelig godbit av eldre årgang) er hva vi byr deg på når Prunotto skal vises frem. G
    12. november 2001
  • 11 November 2001 - 14:59

    Ny vin- og viltmiddag 3. desember - Et herlig alternativ til julebordet

    Det første arrangementet ble utsolgt på et blunk. Derfor inviterer vi nok en gang til Restaurant Fogo nå den 3. desember. Du skal oppleve det beste av norsk vilt satt i kombinasjon med supre viner fra Frankrike, Italia og Portugal. Lær samtidig hva slags
    11. november 2001
  • 05 November 2001 - 14:50

    26. november 2001 - Bli med Apéritif på vin- og viltmiddag

    Bli med Apéritif til Restaurant Fogo og opplev det beste av norsk vilt satt i kombinasjon med supre viner fra Frankrike, Italia og Portugal. En en stor fireretters meny og hele syv viner. Lær samtidig hva slags vin du skal kombinere med de forskjellige ty
    05. november 2001
  • 02 November 2001 - 11:49

    Mandag 5. november 2001 - Bli med på Apéritifs store akevittsmaking

    Når julebordsesongen setter inn stiger nordmenns interesse for akevitt betraktelig. Smak en rekke norske akevitter sammen med oss og lær hva de passer til. Hør et morsomt foredrag av landets eneste lovlige destillatør; Halvor Heuch fra Arcus Produkter. Et
    02. november 2001
  • 02 November 2001 - 03:12

    Bli med på en gastronomisk opplevelsestur til København

    Opplev det beste København har å by på av mat og drikke. Det København du sjelden finner frem til på egenhånd. Spis på topp restauranter, delta på spennende vinsmakinger. Apéritif og Select Tours har gått opp løypa og vi vet at du vil få en fantastisk tur
    02. november 2001
  • 05 Oktober 2001 - 14:44

    Tirsdag 6. november - Bli med på sprudlende Champagnemiddag

    James Bond omgir seg som kjent kun med kvalitetsprodukter, og hans favorittchampagne - Bollinger - er selvfølgelig intet unntak. Noe også du som leser av Apéritifs nettsider selv skal få sjansen til å erfare. Og også få oppleve hvorfor champagne er så for
    05. oktober 2001
  • 23 September 2001 - 15:13

    Ta med en god kunde, de ansatte, ledergruppen

    Apéritif i samarbeid med Select Tours arrangerer spesialturer der mat og drikke står i høysetet. Ta med en god kunde til vakre Toscana og smak det aller beste hva området har å by på. Kombiner matlagingskurs med en ekte fransk chef i Cognac og spill golf
    23. september 2001
  • 21 September 2001 - 11:00

    Mandag 29. oktober 2001 - Bli med og smak skotsk whisky i toppklasse

    Salt, sjø, torv, friskt og komplekst; det er whisky fra Skottland - og single malt på sitt beste, med karakterer av Skottlands forskjellige regioner det dreier seg om. Og også hva vi byr deg på når vi denne kvelden skal gi deg en helt spesiell opplevelse;
    21. september 2001
  • 20 August 2001 - 20:36

    Tirsdag 18. september - Smak Portugal på flaske - smak 100 år gammel vin

    Vi utvider smakingen til å omfatte hele 15 viner. Deriblant en Muscatel Setubal 1900 som koster hele 3168 kroner på polet. Alt fra Portugals mest suksessrike vinprodusent, José Maria da Fonseca Successores som ledes av to brødre hvis viktigste våpen i kam
    20. august 2001
  • 02 August 2001 - 20:46

    Tirsdag 11. september - Stor cognacsmaking med Rémy Martin

    Vi elsker cognac og nå skal du smake virkelig kostbare dråper. Apéritif får nemlig besøk av Rémy Martin og dermed blir det stor cognacsmaking.  Du skal lære om hvordan den gylne drikk fremstilles og hva det er som kjennetegner Rémy Martin. Du skal ga
    02. august 2001
  • 02 August 2001 - 18:29

    Mandag 8. oktober: Bordeaux og mat - en deilig kombinasjon

    Klassiske Bordeaux har alltid hatt et godt grep på oss nordmenn. Nå skal du lære om hva som kjennetegner de forskjellige områdene og hva slags mat du skal spise til. Kjøkkensjef Rune Pal på restaurant Fogo satt sammen en femretters meny av vin og mat som
    02. august 2001
  • 02 August 2001 - 17:40

    Tirsdag 23. oktober - Fra bast til chianti i toppklassen

    Husker du bastflaskene med chianti? Melini er et av de mest kjente toscanske vinhusene som nå har forlatt denne emballasjen til fordel for normale flasker, samtidig som innholdet er kraftig oppgradert. Og listen over viner inneholder i dag alt fra normale
    02. august 2001