Dette blir en stor kveld med mye godt drikke, ditto mat og spennende foredrag som du vil ha glede av hver gang du drikker en flaske fra Bordeaux. Mer informasjon om kveldens viner finner du her.
MENY * Kamskjell med petit-pois purèe og sitrus beurre blanc ** Urtebakt torskemedaillon med auberginecaviar og stekesjy *** Sprøstekt andebryst med solbærsjy og skogsopp **** Lammeballontine på sprø potet, løkbarrigoule og rødvinsaus ***** Grand Dessert |
Informasjon om hvilke viner du får nyte under middagen finner du her.
Seminaret er avholdt
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo, senest åtte dager før smakingen. Merk betalingen med 081001. Ta med kvittering. Dersom du har meldt deg på senere enn åtte dager før smakingen finner sted, må du spesielt huske på kvittering. Melder du deg av mindre enn åtte dager før smaking refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en
mail.
Dato: 8. oktober
Klokkeslett: 19.30 til ca. 22:00
Sted: Restaurant Fogo, Karl Johansgt. 33, 0162 Oslo
(3. etg. i Karl Johan Hotell). Tlf: 22 33 80 40
Pris: 895 inkl. mva.