24 Juni 2014 - 12:28
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
24. juni 2014
-
24 Juni 2014 - 12:27
Test av roséviner fra Portugal og Spania
24. juni 2014 -
24 Juni 2014 - 12:26
Test av roséviner fra Østerrike, Tyskland, Sør-Afrika, Australia og Hellas
24. juni 2014 -
24 Juni 2014 - 12:25
Test av roséviner i bag-in-box
24. juni 2014 -
20 Juni 2014 - 11:30
Terroireffekten er nå bevist
Forskere har nå funnet vitenskapelige bevis for at det er forskjeller på viner fra to nærliggende vinmarker.20. juni 2014 -
19 Juni 2014 - 06:00
Sterk utfordrer til Rhône – og Burgund
Den californiske produsenten Donkey & Goat lager vin som ville gjøre mange franske produsenter grønne av misunnelse.19. juni 2014 -
18 Juni 2014 - 06:00
Sommerens chianti-kupp
Denne chiantien er virkelig en godbit. Dessuten smaker den slik chianti egentlig skal smake, og det selv om den ikke er en chianti.18. juni 2014 -
17 Juni 2014 - 13:55
Mer klassisk blir det ikke
I snart 1000 år har det vært fremstilt vin i Chianti Classico, det kanskje mest historiske vinområdet av alle. Men det er langt fra søvnig og støvete. Det skjer nemlig mye nytenking bak de tradisjonstunge slottsfasadene.17. juni 2014 -
15 Juni 2014 - 23:00
Grunnkurs i saus i Mathallen – Matkurs 19. august
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.15. juni 2014 -
15 Juni 2014 - 21:00
Grunnkurs i saus i Mathallen – Matkurs 18. august
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.15. juni 2014 -
15 Juni 2014 - 09:15
Lær å lage de mest fantastiske sauser – Matkurs 16. september
Sausen er kanskje det aller viktigste på tallerkenen. Bli med på kurs hvor Norges beste kokker lærer deg å lage saus som proffene.15. juni 2014 -
13 Juni 2014 - 12:00
Den ultimate VM-drinken med ekstra kick
Valget av ukens drink er veldig lett. Med Brasil som arena for fotball-VM må det bli caipirinha. Men med min egen vri.13. juni 2014 -
12 Juni 2014 - 06:00
Hvit bordeaux er tingen nå
Denne hvite bordeauxen er som skapt for lekre retter med grillet sjømat og lyst kjøtt - eller kjelleren.12. juni 2014 -
11 Juni 2014 - 06:00
Røverkjøp til sommermaten
Disse vinene er som skapt for sommerlig spise. Du får mye vin for pengene i både flaske og boks.11. juni 2014 -
10 Juni 2014 - 16:00
700 nye viner klar for auksjon
Om få dager åpner Vinmonopolet for sin tredje auksjon.10. juni 2014 -
10 Juni 2014 - 10:00
Bli en mester med desserter – Matkurs 14. oktober i Oslo
Nå kan du lære å lage desserter lik dem som serveres på de beste restaurantene.10. juni 2014 -
06 Juni 2014 - 17:35
Serverte sprudlende oppvaskvann
Champagneprodusentene fant på mange kreative måter å lure unna de beste flaskene fra nazistenes grådige vininnkjøper.06. juni 2014 -
06 Juni 2014 - 12:00
Denne drinken smaker sommer
Nå er det tid for å ta fatt på de herlige fruktdrinkene. Denne lever opp til navnet.06. juni 2014 -
05 Juni 2014 - 06:00
Olek Bondonio lager topp barbaresco
Piemonte-produsenten Olek Bondonio er et spennende tilskudd med både sine nebbiolo-er og dolcetto.05. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:25
Champagnekupp på spesialpolet
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:25
Nyhetene på spesialpolet juni 2014 - Chablis
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:24
Nyhetene på spesialpolet juni 2014 - Champagne
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 06:00
Sommerens absolutte rosa favoritter
Disse to rosevinene fra Provence er blant sommerens aller beste rosa vinkjøp.04. juni 2014 -
01 Juni 2014 - 17:30
Vinkurs 24. juni i Oslo – Lær alt om vinene fra Sancerre
Ikke bare lærer du hvorfor denne vinstilen er en klassiker, du får også smake 10 forskjellige viner fra Sancerre, Pouilly-Fume og Menetou-Salon.01. juni 2014 -
01 Juni 2014 - 12:15
Lær om Italias viner av Master of Wine, Mai Tjemsland – Vinkurs 25. august i Oslo
Nordmenns absolutte favorittviner kommer fra Italia. Norges fremste vinekspert, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet.01. juni 2014