Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Januar 2011 - 15:59

    - Å kjøpe biff i Norge er som å spille bingo

    Hellstrøm, Bocuse d´Or og Prima Jæren satser nytt på anguskjøtt.
    07. januar 2011
  • 04 Januar 2011 - 09:00

    Lettere men like mye smak

    Her er løsningen på januarknipa. Lett og smaksrike retter til frokost, lunsj og middag.
    04. januar 2011
  • 01 Januar 2011 - 01:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å starte det nye året med etter de mange dagene med tung julemat.
    01. januar 2011
  • 31 Desember 2010 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2010
  • 29 Desember 2010 - 01:01

    Lutefisk med kapers og salsa verde

    Hvorfor ikke forsøke en litt annen variant av den klassiske lutefisken i dag?
    29. desember 2010
  • 28 Desember 2010 - 01:00

    Bayonneskinke med appelsin

    For mange hører skinke til i juletiden, og her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.
    28. desember 2010
  • 27 Desember 2010 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet som vil få gjestene til å gispe av beundring.
    27. desember 2010
  • 26 Desember 2010 - 01:00

    Originalt pinnekjøtt (video)

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2010
  • 25 Desember 2010 - 01:00

    Julekveite med nytt tilbehør

    I dag er det selveste gudefisken som står på menyen, og hvorfor ikke prøve en litt ny vri på den?
    25. desember 2010
  • 23 Desember 2010 - 13:00

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - med video! Riktig God Jul!
    23. desember 2010
  • 23 Desember 2010 - 01:01

    Risgrøt og juledesserter

    Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?
    23. desember 2010
  • 21 Desember 2010 - 01:01

    Torsk i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

    For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her.
    21. desember 2010
  • 20 Desember 2010 - 15:14

    Hva drikker du til juledesserten?

    Skal vi velge riskrem eller multekrem som juledessert og hva skal vi ha å drikke til? Her får du de gode tipsene.
    20. desember 2010
  • 20 Desember 2010 - 01:01

    Juleskinke med rask risotto

    Midt inne i siste innspurt før høytiden, er det deilig med en smakfull middag med julepålegget.
    20. desember 2010
  • 19 Desember 2010 - 11:05

    Dagens rett for jul og nyttår 2010

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til og med 3. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    19. desember 2010
  • 19 Desember 2010 - 01:00

    Glasert tapasribbe med kinesiske krydder

    Det er lov til å eksperimentere litt med julematen. Se hvordan du kan gjøre ribba ekstra god.
    19. desember 2010
  • 17 Desember 2010 - 18:00

    Vi vraker norske epler til jul

    Velger utenlandsk, mens 200 tonn Hardanger-epler blir juice.
    17. desember 2010
  • 17 Desember 2010 - 17:52

    Flere velger julemat fra mikroen

    Hundretusener velger snarveien til julematen.
    17. desember 2010
  • 17 Desember 2010 - 01:02

    Tyttebærglasert kyllingfilet

    Denne helgen skal du virkelig kose deg, og hva passer vel bedre enn denne herlige kyllingretten?
    17. desember 2010
  • 16 Desember 2010 - 01:02

    Juleskinke med sennepsaus (video)

    Se video av hvordan du lager en herlig hverdagsrett av juleskinken her.
    16. desember 2010
  • 15 Desember 2010 - 01:02

    Kremet spagetti med medisterpølse

    Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask og deilig hverdagsrett.
    15. desember 2010
  • 14 Desember 2010 - 13:37

    Laks er blitt norsk hverdagsmat

    Vi spiser fire ganger så mye laks som i 1991.
    14. desember 2010
  • 14 Desember 2010 - 12:45

    Bakte 30.000 lussekatter på dugnad

    Alle hjalp til hos Baker Hansen.
    14. desember 2010
  • 14 Desember 2010 - 01:02

    Laks med pepperrotkrem og agurksalat

    La deg friste av et lett og smakfullt fiskemåltid i dag som passer like godt til hverdags som til fest.
    14. desember 2010
  • 13 Desember 2010 - 14:55

    Pinnekjøtt fra A til Å

    Pinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn alt etter hvor på vestlandet man kommer fra. Her finner du alt du trenger å vite for å lage den beste pinnekjøttmiddagen. Selvsagt med drikkeforslag til.
    13. desember 2010