Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Februar 2011 - 02:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentines-meny.
    12. februar 2011
  • 11 Februar 2011 - 17:00

    Dobbelt eggende

    Rogn til både forrett og hovedrett virker kanskje i overkant for den som ennå ikke har fått sansen for å svelge unna noen tusen fiskeegg for hver lille munnfull.
    11. februar 2011
  • 08 Februar 2011 - 16:30

    Skrev manifest for trøndersk mat

    Skal gi mer og bedre mat fra Trøndelag.
    08. februar 2011
  • 07 Februar 2011 - 12:13

    En fersk og fin og oppdrettet en

    Nå kan ikke kunden lenger være sikker på at det er skrei som ligger fast og fin på tallerkenen. Det kan også være en oppdrettet variant. Har villfanget torsk og oppdrettstorsk kvalitetsforskjeller - og hva skiller eventuelt de to?
    07. februar 2011
  • 03 Februar 2011 - 02:00

    Kjøttkaker med ertestuing (video)

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør, og her kan du også se en video hvordan du gjør det.
    03. februar 2011
  • 01 Februar 2011 - 15:30

    Klar for frossen potetstappe?

    Nå kommer flere hundre nye matvarer i butikkene.
    01. februar 2011
  • 31 Januar 2011 - 02:00

    Her får du omsetning på kyllingrestene

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse som selvsagt også kan lages av annen type kyllingkjøtt.
    31. januar 2011
  • 27 Januar 2011 - 09:45

    Fattigmannskost på moten

    Italienerne kaller den farro og har brukt kornsorten spelt i 3-4000 år, i stadig mer raffinerte retter. Bli med til Emanuele på Toscana-kysten og lag et komplett måltid av disse grynene med kultpotensial.
    27. januar 2011
  • 26 Januar 2011 - 02:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag kåres verdens beste kokk, og Gunnar Hvarnes kjemper om en ny norsk seier i Bocuse d'Or. Dagens meny lager vi av de samme råvarene som i Lyon.
    26. januar 2011
  • 25 Januar 2011 - 18:06

    Vil ha «mat-Oscar» til Norge

    Landbruksministeren lover penger til Stavanger.
    25. januar 2011
  • 24 Januar 2011 - 13:32

    Kongelig mat

    Vi har kanskje verdens beste fisk og skalldyr, og kongekrabben er intet unntak. Her finner du en rekke flotte oppskrifter.
    24. januar 2011
  • 11 Januar 2011 - 15:37

    - TINE vil lage geitostens Grandiosa

    Bønder reagerer på "utvannet" geitost.
    11. januar 2011
  • 07 Januar 2011 - 16:59

    - Å kjøpe biff i Norge er som å spille bingo

    Hellstrøm, Bocuse d´Or og Prima Jæren satser nytt på anguskjøtt.
    07. januar 2011
  • 04 Januar 2011 - 10:00

    Lettere men like mye smak

    Her er løsningen på januarknipa. Lett og smaksrike retter til frokost, lunsj og middag.
    04. januar 2011
  • 01 Januar 2011 - 02:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å starte det nye året med etter de mange dagene med tung julemat.
    01. januar 2011
  • 31 Desember 2010 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2010
  • 29 Desember 2010 - 02:01

    Lutefisk med kapers og salsa verde

    Hvorfor ikke forsøke en litt annen variant av den klassiske lutefisken i dag?
    29. desember 2010
  • 28 Desember 2010 - 02:00

    Bayonneskinke med appelsin

    For mange hører skinke til i juletiden, og her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.
    28. desember 2010
  • 27 Desember 2010 - 02:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet som vil få gjestene til å gispe av beundring.
    27. desember 2010
  • 26 Desember 2010 - 02:00

    Originalt pinnekjøtt (video)

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2010
  • 25 Desember 2010 - 02:00

    Julekveite med nytt tilbehør

    I dag er det selveste gudefisken som står på menyen, og hvorfor ikke prøve en litt ny vri på den?
    25. desember 2010
  • 23 Desember 2010 - 14:00

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - med video! Riktig God Jul!
    23. desember 2010
  • 23 Desember 2010 - 02:01

    Risgrøt og juledesserter

    Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?
    23. desember 2010
  • 21 Desember 2010 - 02:01

    Torsk i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

    For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her.
    21. desember 2010
  • 20 Desember 2010 - 16:14

    Hva drikker du til juledesserten?

    Skal vi velge riskrem eller multekrem som juledessert og hva skal vi ha å drikke til? Her får du de gode tipsene.
    20. desember 2010