Nyhet - Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Desember 2006 - 02:01

    En skikkelig julete vin

    Ukens vin passer veldig godt som beroligende middel i denne søte julestrid.
    06. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 15:00

    Wood finish

    Dobbel- og endog trippellagring er ikke alltid stuerent i whiskykretser, men ingen vil rynke på nesen over Auchentoshans Three Wood Lowland Single Malt.
    01. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 14:59

    18 år og eldre

    Det er vanskelig å konkurrere med Macallan som stiller med både 30, 25 og 18 år i denne klassen av de aller mest komplekse fastlandswhiskyene.
    01. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 14:57

    14-15 år gammel

    Her er det mange gode kjøp for de som liker en whisky med klare maskuline trekk. Men uten at det går utover elegansen.
    01. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 14:56

    12 år gammel

    Det er ikke for ingen ting at 12 år er den vanligste aldersbetegnelsen for whisky. Den perfekte alder i hvert fall når prisen har noe å si.
    01. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 14:53

    10 år og yngre

    Når ung whisky er god, hvilket vil si fruktig og med god konsentrasjon, er det knapt noe annet brunt brennevin som er mer anvendelig.
    01. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 13:00

    Miks denne klassikeren

    Den rike og sødmefylte smaken til Xanté gjør denne versjonen av den klassiske drinken til et helt nytt og spennende bekjentskap.
    01. desember 2006
  • 30 November 2006 - 02:01

    Ny dronning i Montalcino

    Donatella Cinelli Colombini og hennes kvinneteam leverer store brunelloer til fantasipriser.
    30. november 2006
  • 29 November 2006 - 02:01

    Minibrunello til lavpris

    Ukens vin ligner forbløffende mye på sine storebrødre, men prisen er en tredel.
    29. november 2006
  • 28 November 2006 - 11:03

    Côtes-du-Rhône Villages

    Côtes-du-Rhône Villages har ofte mer karakter og særpreg enn "vanlig" Côtes-du-Rhône, uten at prisene er særlig mye høyere.
    28. november 2006
  • 28 November 2006 - 11:02

    Côtes-du-Rhône

    Når Côtes-du-Rhône holder så høy kvalitet som toppskårerne i vår blindtest, er det greit å slippe unna med en drøy hundrings.
    28. november 2006
  • 28 November 2006 - 11:01

    Châteauneuf-du-Pape

    Châteauneuf-du-Pape-fansen har all grunn til å glede seg for tilbudet av disse vinene er stort og godt. Til priser som ikke bare er avskrekkende.
    28. november 2006
  • 24 November 2006 - 15:34

    Røverkjøp fra Bordeaux

    Denne måneden skal du plukke med det et veritabelt røverkjøp fra taxfreehyllene. En rimelig vin med klasse.
    24. november 2006
  • 24 November 2006 - 12:58

    007 bestilte en Vesper

    Gjør som verdens mest berømte agent - bestill en Vesper i baren i kveld!
    24. november 2006
  • 23 November 2006 - 02:01

    Prisgunstig amarone

    De beste amaronene er dyre, og enkelte av dem er skikkelig dyre. Men det er håp også under tre hundrelapper.
    23. november 2006
  • 22 November 2006 - 02:01

    Obskur drue - god vin

    Knapt noe land har så mye "mystiske" druer som Italia. Men det er ingen grunn til å skue vinen på navnet.
    22. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:04

    Del 4: Stillvann med smak

    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:03

    Del 3: Vann med kullsyre og smak

    Blant de smakstilsatte typene er det enda større variasjon i smaken enn blant variantene uten kullsyre. Og her er det lengre mellom de gode vannene. Faktisk er det bare Bon Aqua Lime, Farris Bris Lemon/Lemongrass og Trio Frisk Sitron som får virkelig godk
    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:02

    Del 2: Vann med kullsyre naturell

    Det beste boblevannet er eksklusive Voss sparkling, men både Badoit og Farris Bris Naturell er veldig gode om enn forskjellige alternativer.
    20. november 2006
  • 20 November 2006 - 11:01

    Del 1: Stillvann naturell

    Aller best blant stillvannene er italienske Acqua Panna med Imsdal hakk i hel.
    20. november 2006
  • 17 November 2006 - 13:00

    Dark Tzar

    En mørk og syndig avslutning på uken - kaffe og premium vodka i skjønn harmoni.
    17. november 2006
  • 16 November 2006 - 02:01

    Blodig godt

    Når syrah får blodsmak, er den i sitt ess. Spesielt nå når viltet finnes i store mengder i butikkene.
    16. november 2006
  • 15 November 2006 - 02:01

    Reneste bjørnebærsaft

    Syrah har fart som en farsott over hele verden men den smaker nå aller best når den treffes hjemme, i den nordlige delen av Rhône.
    15. november 2006
  • 13 November 2006 - 12:16

    Skarp og god

    En jul blir aldri lik den andre så lenge juleølet og juleakevitten forandrer seg hvert år. Noe av sjarmen er forventningene. Og hvilken av årets juleakevitter som blir favoritt.
    13. november 2006
  • 10 November 2006 - 17:43

    Årets store akevittsmaking med Halvor Heuch

    Møt skaperen av noen av Norges flotteste brenneviner, Halvor Heuch, og smak syv fantastiske akevitter i perfekt harmoni med maten som serveres.
    10. november 2006