Guide
Oppskrifter rødbeter
- 1. By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter
- 2. Kald rødbetsuppe er perfekt sommermat
- 3. Rødbetsuppe kan også lages varm
- 4. Salat med rødbeter er ekstra mettende
- 5. Rødbeter gir farge til alt fra pølser til rundstykker
- 6. Rødbeter gir ekstra smak til så vel kjøtt som fisk
- 7. I vegetarretter gjør rødbeter seg ekstra godt
Kald rødbetsuppe
Fremgangsmåte
- Skrell rødbetene og riv dem grovt.
- Ha dem i en kjele med grønnsakskraft eller vann og sitronsaft.
- Kok opp og la småkoke i 5 minutter under lokk.
- La avkjøle helt.
- Når beteblandingen er avkjølt, tilsettes de resterende ingrediensene, smak til og rør grundig.
- Avkjøl i minst 30 minutter (opptil 4 timer) før servering.
- Server med halve hardkokte egg og et dryss av finhakket dill og gressløk.
Tips: Det er ikke uvanlig å servere stekte eller kokte poteter til den kalde suppen.
Tips: Du kan bruke enten gresk eller vanlig naturell yoghurt. Du kan også blande med kefir for en tynnere suppe.
Tips: Suppen holder fint i inntil 3 dager i kjøleskapet.
By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter
Her finner du mange spennende supper du bør lage
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
- 1. By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter
- 2. Kald rødbetsuppe er perfekt sommermat
- 3. Rødbetsuppe kan også lages varm
- 4. Salat med rødbeter er ekstra mettende
- 5. Rødbeter gir farge til alt fra pølser til rundstykker
- 6. Rødbeter gir ekstra smak til så vel kjøtt som fisk
- 7. I vegetarretter gjør rødbeter seg ekstra godt
Forsiden akkurat nå