Skyll rabarbraen og skjær av bladene. Del stilkene i to på langs og legg dem i en dyp tallerken.
Bland sirup og vann, hell det over rabarbraen og rull rundt rabarbraen i sirupen.
Legg rabarbraen i dobbel folie og hell over litt av sirupblandingen. Strø over kakesmulene og brett foliepapiret litt inn. Grill i ca. 10 minutter, til rabarbraen har blitt mør.
Kakesmuler:
Bland ingrediensene til kakesmulene og sett til sides.
Tips:
Du kan godt bruke tørre kakerester til dette eller hjemmelaget kjeks.
Server rababrastrimlene med kakesmuler og vaniljeiskrem.
Slik lager du vaniljeiskrem
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev