Ofte kan det være vanskelig å finne den best egnede vinen til en gitt matrett Hva kommer det av at noen kombinasjoner av mat og vin blir magiske sammen og andre blir katastrofale?
Gjennom en stor og fryktinngytende vinjungel med uendelige valgmuligheter, er det flere gode spilleregler og grunnprinsipper som hjelper deg på veien når du skal kombinere mat og vin på en god måte.
Lær hvordan du tar dine mat- og vinopplevelser til nye høyder
Toralf Bølgen er kjent for alle som har deltatt på et av våre Lær å smake vin-kurs. Denne kvelden forteller den erfarne restaurantmannen deg om klassiske og enestående kombinasjoner av mat og vin, og lærer deg grunnprinsippene og triksene proffene benytter seg av for å få optimale mat- og vinkombinasjoner.
Kvelden starter med en teoretisk del før den praktiske delen med hele 10 ulike retter og 10 viner setter i gang. I løpet av kvelden får du smake retter av fisk, skalldyr, kjøtt, oster og desserter med ulike viner til hver rett.
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
OBS: Kun 40 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Her kan du bestille gavekort på kurs