Apéritifs Matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med landets beste kokker. Vi kan love deg at etter dette kurset er du en perfekt fiskekokk. Du lærer alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å tilberede fisk.
Kokkene viser forskjellen på rund og flat fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker, behandling av råvarene og temperaturer som kreves for et optimalt resultat. Kokkene lærer deg også fremgangsmåten og triksene for å oppnå beste mulig resultat med ulike tilberedningsmetoder. I tillegg vil du lære flere ulike speketeknikker.
Du skal også være med å lage gode sauser som passer perfekt til fisk. Underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedet. Det vil også bli servert vin som er tilpasset maten.
Kvelden avsluttes med en deilig 3-retters middag hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.
Etter dette kurset kan du trylle frem de lekreste fiskeretter og imponere alle i omgangskretsen.
Dette kurset gjennomføres også onsdag 14. januar.
OBS: Kun 24 plasser.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver underveis i kurset• All drikke til bespisning under kurset
• 3-retters middag inkludert drikke
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium