Apéritifs matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med Norges beste kokker. Vi kan love deg at etter dette kurset er du en mester med kjøtt.
Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange. Kokkene lærer deg alle triksene slik at dine kjøttretter blir som proffenes - hver eneste gang. Du får inngående forklaringer og demonstrasjoner av ulike kjøttsorter og hva du kan bruke dem til.
Du lærer om de forskjellige delene kjøtt og bruken av disse. Og ikke minst riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og ideell kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.
I tillegg lærer du selvfølgelig også hvordan du skal gå frem for å lage den perfekt burger.
Du skal også lage gode sauser som passer perfekt til kjøtt. Underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedet. Det vil også bli servert ulike viner tilpasset maten.
Kvelden avsluttes med en deilig 3-retters middag hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.
Etter dette kurset kan du trylle frem fabelaktige kjøttretter og imponere alle i omgangskretsen.
Dette kurset gjennomføres også onsdag 21. januar 2015.
OBS: Kun 24 plasser.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver underveis i kurset• All drikke til bespisning under kurset
• 3-retters middag inkludert drikke
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium