Ønsker du å oppleve en av Norges beste kokker på nært hold, må du bli med på dette enestående arrangementet.
Trond Moi inviterer deg denne kvelden til Bølgen & Mois kjente restaurant på Høvikodden der du får ta del i hemmeligheten bak deres suksesshistorie.
Menyen du får smake og oppleve denne kvelden finner du lengre ned på siden. Det er Trond Mois partner gjennom mange år, og en av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, som setter vinene til kveldens meny.
OBS: Kun 40 plasser.
Meny
Bølgen & Moi
Trond Mois favorittretter
9. januar 2015
*
Cocktails og snacks
*
Østers og rawfood
*
Gratinerte sjøkreps
*
Entrecote med brumbrumsaus
*
Vacherin Mont d`Or
*
Sitronterte
Til alle rettene får du servert viner nøye utvalgt av Toralf Bølgen
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.