Matkurs og vinkurs
Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS


30 April 2014 - 11:41

 

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Kjøp av produkter og tjenester fra Aperitif AS sine nettsider skjer via Netaxept. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data. Netaxept lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.

Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Du må være over 18 år for å handle med kredittkort på Apéritif AS sine nettsider.

Korttyper:

Du kan benytte Visa, MasterCard eller Vipps for å kjøpe produkter og tjenester fra Apéritif AS.

Personopplysninger:

Opplysninger Apéritif AS trenger for å gjennomføre handelen blir lagret i vårt arkiv. Apéritif AS gir ikke ut opplysninger til tredjepart.

Ingen angrerett:

Apéritif AS følger reglene for angrerett slik de fremgår av angrerettloven. Forbrukerrådet har laget en artikkel om kundens rettigheter som du kan lese her .

Apéritif AS sin kursvirksomhet faller inn under §19 i Angrefristloven. Det betyr at det ikke er angrefrist på kurspåmeldinger, påmeldinger til middager eller ved kjøp av gavekort.

For våre kurs gjelder følgende bestemmelser:

Påmelding:

Du må være forhåndspåmeldt for å kunne delta på kurs. Påmeldingen skjer via våre nettsider. Påmeldingen er bindende.

Du vil motta en bekreftelse på din påmelding pr. e-post. Kursavgiften må være betalt til fulle for å bli tildelt plasser.

Apéritif forbeholder seg retten til å bortvise deltakere som ikke har betalt kursavgiften, men som likevel møter opp til arrangementet.

En eventuell tildeling av plass på arrangementsstedet, fordrer at deltakeren har forhåndspåmeldt seg og står på venteliste til arrangementet. Kursavgiften må betales til fulle før inngang til kurslokalet.

Onlinekurs

Du kjøper muligheten til å se kurset på valgt enhet, PC, iPad el mobil, når du ønsker og innen 4 dager etter at du har betalt deltakelsen. Du mottar en kode i bekreftelsen som må brukes når du logger deg på kurset. Kurset er beskyttet av lov om opphavsrett, og det er ikke lov å kopiere kode, dele den med andre, eller å kopiere kurset.

Det er ikke angrefrist på disse kursene. Det går heller ikke an å bytte kurs. 

Kjøp av gavekort:

Gavekort utstedt av Apéritif kan benyttes som betalingsmiddel ved kurspåmelding til alle typer kurs. Se nedenfor for kjøp av gavekort til spesifikke kurs.

Ved kurs der kursavgiften overstiger gavekortets verdi, må mottaker selv betale mellomlegget ved bestilling.

Gavekortet benyttes ved at gavekortmottaker melder seg på et av våre kurs i henhold til påmeldingsvilkårene.

Gyldigheten for gavekortene er ikke mulig å utvide. Gavekortets gyldighet utvides ei heller ved graviditet. Se varighet for gavekort her: https://www.aperitif.no/kurs/gavekort

Gavekortet kan ikke byttes i penger.

Spesielle forhold ved matkurs og middager:

Det tas forbehold om følgende ved våre kurs der mat serveres:

Kjøper er selv ansvarlig for å melde ifra om allergier, senest en uke før kursstart. Dette gjelder også om en kjøper gavekort eller kurs på vegne av andre.

Eventuelle matallergier må informeres om ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.

Apéritif og Apéritifs samarbeidspartnere kan ikke holdes ansvarlige for at man ikke kan tilby et alternativ ved allergi dersom dette ikke er opplyst om senest en uke før arrangementet.

- Det gis ingen refusjon av kursavgiften dersom man ikke kan tilby et alternativ ihht overforstående forbehold.

- Det gis ingen moderasjoner i kursavgiften dersom deltakere ikke kan nyte alkohol og dermed må ha et alkoholfritt alternativ.

Forbehold:

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for å kunne avholde et kurs.

Apéritif kan ikke holdes ansvarlig for eksterne hendelser eller hendelser påført av tredjepart, som f.eks. forsinkelse pga. værforhold, leveranser som ikke når frem i tide, sykdom hos kursholder etc..

Ved force majeure refunderes ikke påmeldingsavgiften.

 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her