Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.
Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.
Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.
Grunnkurs i saus gjennomføres også tirsdag 20. januar 2015
OBS: Kun 24 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 3,5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset• Smaksprøver under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium