Matkurs og vinkurs
Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.
23 Mars 2014 - 01:41

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her .

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs .

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO

TYPE KURS

KURSETS TEMA

4. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkken

4. februar

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

9. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

9. februar

Vinkurs i Oslo

Opplev noen av Riojas aller beste og dyreste viner

10. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

10. februar

Matkurs

Lær å lage autentisk Tikka Masala

10. februar

Øl- og vinkurs i Oslo

Hva passer best til denne 3-retters menyen du får servert? Øl eller vin?

10. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage de lekreste konfektene

17., 18. og 19. februar

Matkurs

Bli en mesterkokk gjennom vår tredagers kokkeskole

23. februar

Vinkurs i Oslo

Lær om Frankrikes viner av en ekspert

23. februar

Vinkurs i Oslo

Smak det beste av vin fra Piemonte

24. og 25. februar

Matkurs i Oslo

Konditorskolen

25. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

26. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

2. mars

Vinkurs i Oslo

Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

2. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage ekte indisk curry

9. mars

Vinkurs i Oslo

Smak de beste vinene fra 40 vinhus

10. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

11. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

16. mars

Vinkurs i Oslo

Lær å velge riktig vin til ost

16. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

16. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage autentisk tikka masala

17. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

18. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

19. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

23. mars

Matkurs i Oslo

Bli en ekspert på indisk mat. Lær å lage perfekte naanbrød

24. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

25. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

13. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

14. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

20. april

Vinkurs i Oslo

Lær å smake vin med Toralf Bølgen

20. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

21. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

 

  
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne gule favoritten er som skapt for påsken
Ukens kake
Suksessterte

Denne gule favoritten er som skapt for påsken

Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en skikkelig påskefrokost
Guide
Oppskrifter til frokosten

By på en skikkelig påskefrokost

Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne gule favoritten er som skapt for påsken
Ukens kake
Suksessterte

Denne gule favoritten er som skapt for påsken

Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en skikkelig påskefrokost
Guide
Oppskrifter til frokosten

By på en skikkelig påskefrokost

Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her