Matkurs og vinkurs
Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.
23 Mars 2014 - 00:41

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her .

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs .

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO

TYPE KURS

KURSETS TEMA

4. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkken

4. februar

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

9. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

9. februar

Vinkurs i Oslo

Opplev noen av Riojas aller beste og dyreste viner

10. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

10. februar

Matkurs

Lær å lage autentisk Tikka Masala

10. februar

Øl- og vinkurs i Oslo

Hva passer best til denne 3-retters menyen du får servert? Øl eller vin?

10. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage de lekreste konfektene

17., 18. og 19. februar

Matkurs

Bli en mesterkokk gjennom vår tredagers kokkeskole

23. februar

Vinkurs i Oslo

Lær om Frankrikes viner av en ekspert

23. februar

Vinkurs i Oslo

Smak det beste av vin fra Piemonte

24. og 25. februar

Matkurs i Oslo

Konditorskolen

25. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

26. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

2. mars

Vinkurs i Oslo

Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

2. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage ekte indisk curry

9. mars

Vinkurs i Oslo

Smak de beste vinene fra 40 vinhus

10. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

11. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

16. mars

Vinkurs i Oslo

Lær å velge riktig vin til ost

16. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

16. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage autentisk tikka masala

17. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

18. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

19. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

23. mars

Matkurs i Oslo

Bli en ekspert på indisk mat. Lær å lage perfekte naanbrød

24. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

25. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

13. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

14. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

20. april

Vinkurs i Oslo

Lær å smake vin med Toralf Bølgen

20. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

21. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

 

  
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Dagens rett
Ertesuppe

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen

Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Råstekt nepe med auberginesaus

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger

Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her