Dagen i dag er hellig for de fleste amerikanere, og det er kun én ting som gjelder på middagsbordet: kalkun.
Om du ikke har tid eller anledning til å steke en hel kalkun med alt tilbehøret, eller ikke bryr deg, smaker dagens middagsforslag likevel veldig godt og høstlig.
Vi har selvsagt oppskriftene til thanksgiving
Kalkunbiff med søtpotet, ruccula- og ostesmør
Fremgangsmåte
- Surr kalkunbiffene med en god skive bacon og fest med en tannpirker.
- Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør, eller grill dem, i 4-5 minutter på hver side.
- Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.
- Server biffen med stekte søtpotetbåter, salat og ruccula- og ostesmør.
- Ruccula- og ostesmør:
Bland sammen romstemperert smør, revet ost, hakket ruccula og finhakket hvitløk. Smøret pakkes i plastfolie og legges kaldt til de skal brukes. - Stekte søtpoteter:
Søtpotetene deles i båter, vendes i olje, salt og pepper. Stekes i ovn på 230 grader i 15-20 minutter.
Tips:
Server gjerne med ostefylt paprika som du kjøper ferdig fra ferskvare- eller kjøledisken.
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG