Rett etter frokost lager du pesto og legger kjøttet eller tykke skiver av aubergine til marinering noen timer. Mens grillen varmes opp, finner du fram resten av det du trenger.
Det lekreste grillmåltid er innen rekkevidde.
Er det noe du lurer på om grilling, får du svar her
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Grillet pestomarinert ytrefilet av okse
Fremgangsmåte
-
Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.
-
Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.
-
Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.
-
Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.
-
Server med pastasalat smakt til med pesto.
Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
78 POENG
Hjemmelaget Pesto
Fremgangsmåte
- Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.
- Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.
- Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
Prøv noen av disse nye vriene med pesto som du lager selv