Oppskrifter ribbe

Rødkålsalat med persimmon

Fremgangsmåte
- Vask persimonn og fjern "blomsten". Skjær frukten i tynne strimler og bland den med de øvrige grønnsakstrimlene.
- Rør sammen alt til dressingen og fordel den over salaten.
- Grovhakkede valnøtter tas over like før servering.
- Her serverer vi salaten i "skåler" av radicchio rosso salat.
Tips:
For ekstra mettende følelse og smak, kan du smuldre en pakke fetaost eller fersk hvit geitost (chevre) oppå salaten.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 284.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
Rødkålsalat med fiken og søtpotet

Fremgangsmåte
Skrell og del søtpoteten i terninger. Bland terningene med olivenolje. Bak dem i ovn på 200°C til de er møre - 15-20 minutter.
Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers - men bare i skallet. Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene. NB. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er vanskelig å fjerne.
Bland alle ingrediensene forsiktig i porsjonsskåler, på tallerkener eller fat. Drypp nypresset appelsinsaft over.
Tips1:
Server salaten til pølser, stekte eller kokte, til spekemat, til god kokt skinke, til røykt laks.
Tips2:
Tilsetter du osterterninger blir salaten et måltid i seg selv. Fetaost er perfekt. Det er også blåmuggost.
Her finner du mange grønnsaksretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget83 POENG
-
82 POENG
Slik lager du sauerkraut

Fremgangsmåte
Snitt kålen i fine strimler og legg den i en kasserolle med varmt ribbefett eller smør. Del løken i strimler og tilsett sammen med laurbærblad, einerbær og nellikspiker. La det trekke på svak varme i ¾-1 time. Smak til med salt, pepper, sukker og eddik.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig