Pølser og pasta, det kan vel knapt gjøres enklere. Men her er det likevel variasjonsmuligheter. Prøv med ulike kremoster og finn din egen favoritt.
Usikker på hvilken pasta som egner seg - les om de ulike sortene her
Du kan selvfølgelig bruke wienerpølser, men vi skal ikke legge skjul på at det blir mer spennende med en av de litt sprekere og grovere sortene som har kommet på markedet de senere årene.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Her bestiller du dagens rett som e-post
Pasta med pølser
Fremgangsmåte
Kok opp en stor gryte med vann.
Skjær tomatene i fire biter og bland dem med sukkererter og kapers.
Bland kesam og kremost til en glatt krem.
Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Mens pastaen, koker skjærer du pølsene i skiver og varmer dem opp i stekepannen.
Hell av pastavannet, men la pastaen være igjen i kjelen.
Ha tomatblandingen i kesam- og osteblandingen og hell over den varme pastaen og rør rundt slik at det blander seg.
Tilsett de varme pølsebitene.
Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over hakkede krydderurter og nyhøvlet parmesan.
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
Flere lekre pølseretter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG