Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 Januar 2009 - 17:23

    Spiselig tenketank

    Nordic Food Lab er et nytt nordisk samarbeid som skal forske på skandinavisk mat. Stjernekokken René Redzepi fra Restaurant Noma står i spissen for dette ambisiøse prosjektet som skal gjenoppdage det nordiske kjøkkenet.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 15:00

    Motbør i Vestby

    Det planlagte Thon Hotell i Vestby møter motbør.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 13:00

    Økning for polet

    Foreløpige tall viser at Vinmonopolet solgte 73,8 millioner liter vin og brennevin i 2008.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 11:00

    Støtter landslaget

    Matministeren satser penger for å støtte kokkelandslaget.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 09:00

    Valgte Finny Sirevaag

    Det er sjømatbedriften Finny Sirevaag som skal levere rå reker til årets Bocuse d´Or i Lyon.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 01:00

    Het feta

    Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
    21. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 17:00

    Thon kan trekke seg

    Thongruppen kan komme til å trekke seg fra det planlagte hotellprosjektet i Moss.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 15:00

    Møtte stengte dører

    Det er full konflikt mellom Da Carlo i Bodø og utleieren.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 13:00

    Vurderer nedbemanning

    Ringnes-konsernet merker allerede virkningene av finanskrisen. Nå vurderes kutt i bemanningen.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 13:00

    Vurderer nedbemanning

    Ringnes-konsernet merker allerede virkningene av finanskrisen. Nå vurderes kutt i bemanningen.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 11:00

    Tror på flere turister

    Hotelldirektør Richard Grov ved Hotel Alexandra i Loen tro på flere utenlandske turister i 2009. Årsaken er lav kronekurs.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 09:00

    Åpning for Charles & De

    Charles & De i Sandnes har åpnet i nyoppussede lokaler og med utvidet kafe.
    20. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 01:00

    Karrikremet blåskjellpanne

    Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og som er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en herlig oppskrift som du bare må prøve.
    20. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 17:00

    Må betale

    Kinarestauranten Lilly May må tilbakebetale moms tilsvarende en halv million kroner.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 15:59

    23. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 15:00

    Vil overta i Stavanger

    Flere er interessert i å overta Skagenkaien 23  i Stavanger dersom Yank's og Backstage flytter ut.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 13:00

    Nye eiere i Tvedestrand

    Magne Modalsli er tilbake som en av eierne av Tvedestrand Fjordhotell.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 11:00

    Måtte stenge

    Villa Sandvigen i Oppegård ble stengt fredag. Mattilsynet fant E. coli-bakterier i vannet.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 09:00

    Vil korte skjenketiden

    I lang tid har det vært lov å servere alkohol til klokken tre natt til lørdag og søndag i Tromsø. Nå utfordres disse reglene.
    19. januar 2009
  • 18 Januar 2009 - 16:55

    16. februar i Oslo - Barbaresco i særklasse

    Piemonte er viden kjent for sine enestående viner. Bli med og lær mer om et av verdens mest klassiske vinområder og smak viner i verdensklasse.
    18. januar 2009
  • 17 Januar 2009 - 01:00

    Ovnsbakt kveite med risotto

    Denne smakfulle oppskriften på kritthvit kveite gjør lørdagsmiddagen helt spesiell.
    17. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 17:00

    Bytter beite

    Anders Hærdig er ny daglig leder for Hafjell Hotel & Apartments.
    16. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 15:46

    Kunsten å ikke overdrive

    Mange viner blir mer komplekse og tilgjengelige etter lagring på eikefat, uten å miste særpreg. Ukyndig og ukritisk bruk av dette virkemiddelet kan derimot gi ubalanserte og uinteressante viner.
    16. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 15:00

    Legger ned Da Carlo

    Høy husleie og svikt i omsetningen gjør at Da Carlo i Bodø legger ned etter nesten 20 år.
    16. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 13:00

    Sier nei til 15 nye rom

    1-2-3 Hotel i Kristiansand får ikke utvide sitt lavprishotell med 15 rom.
    16. januar 2009