Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Juli 2010 - 18:09

    Innovasjonspris til Stange

    Stange Gårdsprodukter ble tildelt Innovasjonsprisen 2010 under Gladmat.
    30. juli 2010
  • 30 Juli 2010 - 12:00

    Slik lager du diktatorens tørsteslukker

    Sterk, fyldig, full av trøkk og utrolig overbevisende - det er ikke rart at denne drinken har hentet navnet fra Cubas diktator.
    30. juli 2010
  • 30 Juli 2010 - 01:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave i det vi har grillspyd på menyen.
    30. juli 2010
  • 29 Juli 2010 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.
    29. juli 2010
  • 28 Juli 2010 - 01:01

    Californisk klassiker

    Denne vinen skuffer aldri. Prøv den til sommerens biffmiddager - eller spar den til senere.
    28. juli 2010
  • 28 Juli 2010 - 01:00

    Seibiff med stekte epler

    En klassisk fiskerett med en ny vri står på menyen denne dagen.
    28. juli 2010
  • 25 Juli 2010 - 01:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    25. juli 2010
  • 24 Juli 2010 - 01:00

    Sprøstekt krydderlaks

    Den røde, lekre laksen får fint følge denne lørdagen. Som du ser er det ikke vanskelig å lage de herligeste middager.
    24. juli 2010
  • 23 Juli 2010 - 15:33

    Mangler 1350 kokker

    Mange blir kokker, men forsvinner etter hvert til andre bedrifter. I Oslo mangler det 175 kokker.
    23. juli 2010
  • 21 Juli 2010 - 10:00

    Korket gjenbruk

    Den tyske kunstneren Gabriel Wiese lager møbler av vinkorker.
    21. juli 2010
  • 21 Juli 2010 - 01:01

    Italiensk til godpris

    Denne rødvinen er som skapt for sommerens kjølige dager. Billig er den også.
    21. juli 2010
  • 21 Juli 2010 - 01:00

    Lag en deilig og litt hot svinefilet 

    Fyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri til middag i dag. Se video hvordan du lager grillsausen her.
    21. juli 2010
  • 20 Juli 2010 - 14:02

    Endrer navn til Bache-Gabrielsen Norge

    Orcan Beverage er blitt Bache-Gabrielsen Norge etter prinsippet kall en spade en spade.
    20. juli 2010
  • 20 Juli 2010 - 10:00

    Champagne fra 1780 funnet i skipsvrak

    Et stort antall intakte champagneflasker er funnet i et skipsvrak utenfor Åland.
    20. juli 2010
  • 19 Juli 2010 - 14:45

    Dobling av Bordeaux-prisene

    Den enorme interessen for 2009-årgangen gjør at prisene for toppslottenes viner eksploderer.
    19. juli 2010
  • 19 Juli 2010 - 01:00

    Salat fra Amalfikysten

    Denne oppskriften får tankene til å fly til det spennende matlandet Italia, og er signert en av verdens store matpersonligheter.
    19. juli 2010
  • 18 Juli 2010 - 01:00

    Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

    Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne søndagen.
    18. juli 2010
  • 17 Juli 2010 - 01:00

    Ovnsbakt kveite med sherry og grønnsaker

    Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
    17. juli 2010
  • 15 Juli 2010 - 01:00

    Kyllingfilet med druesalat

    Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er herlig nå på sommeren.
    15. juli 2010
  • 14 Juli 2010 - 01:01

    Partyvin i stort format

    Denne "store" hvitvinen sikrer suksess på sommerfesten.
    14. juli 2010
  • 14 Juli 2010 - 01:00

    Fransk festmeny

    Vive la France, og lenge leve deres kulinariske tradisjoner. Det er Frankrikes nasjonaldag og vi feirer med noen helfranske retter i dag. Bon appétit.
    14. juli 2010
  • 12 Juli 2010 - 16:16

    28. oktober i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    12. juli 2010
  • 11 Juli 2010 - 01:00

    Flintstek med tomatpakker

    Marinert flintstek hører sommeren til, og her kan du lage hele middagen rett på grillen. Nyt sommeren.
    11. juli 2010
  • 10 Juli 2010 - 01:00

    Paella

    Ay caramba, her skal det kokkeleres etter alle kunstens regler i det vi lager en dampende het Paella denne lørdagen.
    10. juli 2010
  • 09 Juli 2010 - 12:00

    Het latinsk lidenskap

    La denne lille latinoen gi deg hetetokter i sommervarmen, og hvorfor ikke friste med mer enn én?
    09. juli 2010