
Partyvin i stort format

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik mikser du den klassiske drinken Champs-Elysées
Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele sakenSketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Moden barbaresco til knallpris
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken