Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 September 2010 - 01:01

    Barolokupp

    Denne baroloen er blant de rimeligste, men stiller sterkt når det kommer til kvalitet.
    23. september 2010
  • 22 September 2010 - 01:01

    Barberakupp

    Barbera på dette nivået koster som regel en femtilapp mer.
    22. september 2010
  • 20 September 2010 - 11:38

    Grønt til himmels

    Forbruket av grønnsaker øker, og vegetarretter får stadig oftere fast plass i restaurantenes menyer. Her gir vi deg gode ideer til å gjøre menyen grønnere - også i ditt eget kjøkken.
    20. september 2010
  • 15 September 2010 - 01:01

    God og ren vinvaluta

    Denne sørfranske rødvinen er som skapt for sesongen. Og så er prisen helt super.
    15. september 2010
  • 09 September 2010 - 01:01

    Riojakupp

    Denne rene tempranilloen er i bedre form enn noensinne.
    09. september 2010
  • 08 September 2010 - 12:25

    Nord-Rhône ruler

    Det er i hvert fall dommen etter å ha smakt 40 av septembernyhetene på spesialpolene som er i salg fra torsdag 9. september kl 10.
    08. september 2010
  • 07 September 2010 - 12:06

    Den eneste ene

    Det finnes kun én balsamico som med rette kan kalles balsamico og det er tradizionale fra Modena.
    07. september 2010
  • 03 September 2010 - 16:10

    Delikat med kantarell

    Hvis du har fylt fryseren med sopp, er en risotto et lettvint alternativ. Prøv denne oppskriften. Aller mest dekorativ og delikat blir den med den gylne kantarellen.
    03. september 2010
  • 01 September 2010 - 01:01

    Rimelig rent

    Nysgjerrig på naturvin? Da kan du starte med disse to.
    01. september 2010
  • 26 August 2010 - 01:01

    Søtt kupp

    Denne søtvinen er uforståelig billig. Og samtidig en virkelig deilig munnfull.
    26. august 2010
  • 25 August 2010 - 01:01

    Skikkelig partyvin

    Denne vinen heter rett og slett fest! God er den også. Og ikke minst rimelig.
    25. august 2010
  • 21 August 2010 - 11:29

    Et spøtt i havet

    Det holder ikke med syltetøy om vi skal få en næring av norske matspesialiteter.
    21. august 2010
  • 20 August 2010 - 15:27

    Franskinspirerte ambisjoner

    Hos Stellenzicht i Stellenbosch sitt gylne triangel går vinmaker Guy Webber egne veier. Ikke bare i form av en mer europeisk tilnærming, men han jobber også i retning mer naturlige viner.
    20. august 2010
  • 19 August 2010 - 01:01

    Garantert rent

    Disse to vinene kommer fra noen av de mest beskyttete og velpleide vinmarkene i Europa.
    19. august 2010
  • 18 August 2010 - 15:18

    Jordsmonn og gamle vinstokker

    Hos Allende står troen på gamle vinstokker fjellstøtt. Kombinert med inngående kunnskap om hva som befinner seg under overflaten, lager bodegaen rioja i eliteklassen.
    18. august 2010
  • 18 August 2010 - 01:01

    Sommer på flaske

    Du har råd til flere sommerfester med disse to knallbillige vinene.
    18. august 2010
  • 12 August 2010 - 15:15

    Billigst i verden?

    Denne hvitvinen er ekstra gunstig priset i flyplasshyllene. Billigere enn de fleste steder.
    12. august 2010
  • 10 August 2010 - 10:45

    Taler markedet midt i mot

    Mens markedskreftene i Alsace pusher éndrueviner, går Jean-Michel Deiss på tvers av trenden ved å satse på blandingsviner. Ikke bare de "noble" sortene, men også glemte og nærmest utdødde druetyper får plass i miksen.
    10. august 2010
  • 05 August 2010 - 01:01

    Velkommen prisdumping

    Denne spanske supervinen dumpes på det norske markedet, men bare i august. Så her må du være rask.
    05. august 2010
  • 04 August 2010 - 14:10

    Kamp om boblene

    Det er uten tvil boblene det blir kamp om på spesialpolene denne første uken i august.
    04. august 2010
  • 01 Juli 2010 - 01:01

    Sjeldent vellagret

    Selv etter 14 og 17 år er disse hvitvinene fulle av liv og med mange år foran seg fortsatt.
    01. juli 2010
  • 30 Juni 2010 - 01:01

    Sommer i flaske og boks

    Her er essensen av den norske sommeren i flytende form.
    30. juni 2010
  • 23 Juni 2010 - 01:01

    Klar for midtsommer

    To gode viner til St. Hans-festens enklere meny. Rimelige er de også.
    23. juni 2010
  • 17 Juni 2010 - 01:01

    Gresk grand cru

    Hvis du ikke har tenkt deg til Hellas i sommer, er det god trøst i denne vinen som tilhører gresktoppen.
    17. juni 2010
  • 16 Juni 2010 - 12:14

    Endringer på gang i Vinho Verde

    Mens alvarinho fra det nordlige Vinho Verde har hatt grand cru-status en god stund, begynner det nå å røre på seg for de mange andre druene i området. Men det er fortsatt en god stund - om noen gang - før den "grønne" kullsyreholdige tørstedrikken er bort
    16. juni 2010