Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alle fremgangsmåtene og triksene. Denne gangen for å lage tilbehør nummer én i det indiske kjøkken - naanbrød.
Dette kurset er nærmest obligatorisk for den som vil bli bedre kjent med det indiske kjøkken.Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun lærer deg å lage flere forskjellige typer naanbrød samt hvilke typer som brukes når, til hvilke retter og i hvilke sammenhenger.
Se alle de andre spennende indiske matkursene du kan gå på
Som alltid på Apéritifs matkurs er du selv med og lager brødene.
Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de perfekte naan brød og imponere alle i omgangskretsen.
OBS: Kun 12 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset• Avslutningsmåltid
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium