Apéritifs matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med Norges beste kokker.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage inbydende og smakfulle skalldyrretter.
Vi tar for oss alt fra riktig rensing, lagring, skalldyrkraft, tilberedning og presentasjon av skalldyrene, samt gode tips og triks fra restaurantverdenen.
Råvarene du lærer om, og jobber med denne kvelden, er blant annet østers, kamskjell, blåskjell, krabber og sjøkreps. I tillegg lærer du å lage skalldyrsuppe lik dem som serveres på de beste restaurantene.
Du skal også lage gode sauser som passer perfekt til skalldyr og skjell, og underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedt. Det vil også bli servert ulike viner tilpasset maten.
Kvelden avsluttes med en deilig 3-retters middag hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.
Etter dette kurset kan trylle frem de lekreste skalldyrretter og imponere alle i omgangskretsen.
Gratis parkering!
OBS: Kun 24 plasser.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver underveis i kurset• All drikke til bespisning under kurset
• 3-retters middag inkludert drikke
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium