Sett av mandag 23. februar til et spennende vinarrangement du ikke kan gå glipp av.
Helt nord i Italia, nærmere bestemt i Piemonte, finner vi noen av verdens mest ettertraktede vinområder - slik som Barolo og Barbaresco.
Denne kvelden får du selv oppleve Piemontes vinskatter og får smake både nye og eldre årganger.
På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner.
Vinn tur for to til Piemonte
Deltar du på denne smakingen, er du med i trekningen av en eksklusiv tur for to personer til fantastiske Piemonte.
Alle deltakerne får også med seg hvert sitt vinglass til odel og eie til minne om smakingen.
Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.
Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.
Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 445 pr. person.
Master Class - "Classical vintages of the different Nebbiolo facets"
Det er dessverre ingen ledige plasser igjen på Master Class.
Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om Piemonte gjennom en Master Class med Sandro Minella - Sommelier og vinekspert med en forkjærlighet for Piemonte. Tidspunkt kl. 16.00 - 17.00. Kun 30 plasser. Du kan melde deg på til denne lærerike og populære timen her:
Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte + Master Class kl. 16.00 - 17.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking med flere hundre viner + egen Master Class-smaking.
Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30 (Master Class kl. 16.00 - 17.00).
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 650 pr. person.
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull opplevelse!
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.