Drikke
Frelst på barolo? Da må du få med deg denne smakingen - Vinkurs 23. februar i Oslo

Frelst på barolo? Da må du få med deg denne smakingen - Vinkurs 23. februar i Oslo

Opplev mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
01 November 2014 - 06:30

Sett av mandag 23. februar til et spennende vinarrangement du ikke kan gå glipp av.

Helt nord i Italia, nærmere bestemt i Piemonte, finner vi noen av verdens mest ettertraktede vinområder - slik som Barolo og Barbaresco.

Denne kvelden får du selv oppleve Piemontes vinskatter og får smake både nye og eldre årganger.

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner.

Vinn tur for to til Piemonte

Deltar du på denne smakingen, er du med i trekningen av en eksklusiv tur for to personer til fantastiske Piemonte.

Alle deltakerne får også med seg hvert sitt vinglass til odel og eie til minne om smakingen.

Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.

Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30.      
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 445 pr. person.

 

Master Class - "Classical vintages of the different Nebbiolo facets" 

Det er dessverre ingen ledige plasser igjen på Master Class.

Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om Piemonte gjennom en Master Class med Sandro Minella - Sommelier og vinekspert med en forkjærlighet for Piemonte. Tidspunkt kl. 16.00 - 17.00. Kun 30 plasser. Du kan melde deg på til denne lærerike og populære timen her:

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte + Master Class kl. 16.00 - 17.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking med flere hundre viner + egen Master Class-smaking.

Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30 (Master Class kl. 16.00 - 17.00).
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 650 pr. person.

 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull opplevelse!

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 13.02.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Smakingen arrangeres av The Wine Tempter i samarbeid med Consorzio I Vini del Piemonte og Apéritif.

Du kan oppleve viner fra disse vinhusene denne kvelden:

Produttori di Govone – Govone (CN)
Gigi Rosso – Castiglione Falletto (CN)
Rivetto dal 1902 – Sinio (CN)
Tenuta Tenaglia – Serralunga di Crea (AL)
Villa Giada – Canelli (AT)
Sartirano Figli Cantine e Vigneti srl – Monforte d’Alba (CN)
Broccardo – Monforte d’Alba (CN)
Montalbera – Castagnole Monferrato (AT)
Az. Agr. Sukula – Serralunga d’Alba (CN)
Az. Ag. Franco Conterno – Monforte d’Alba (CN)
Consorzio Piedmontop – Guarene (CN)
Società Agricola Rosoretto srl – Castiglione Falletto (CN)
Anselma Giacomo Azienda Agricola – Serralunga d’Alba (CN)
Elio Altare – La Morra (CN)
Cascina Cucco – Serralunga d’Alba (CN)
Malvirà – Canale (CN)
Olivero Mario – Roddi (CN)
La Morandina – Castiglione Tinella (CN)
Tenuta Ronzano – Costigliole d’Asti (AT)
Ferraris Agricola – Castagnole Monferrato (AT)
Azienda Agricola Antoniolo – Gattinara (VC)
Cordero di Montezemolo – La Morra (CN)
Giovanni Rosso – Serralunga d’Alba (CN)
Michele Chiarlo – Calamandrana (AT)
Virna Borgogno – Barolo (CN)
Rivetti Mario Azienda Agricola Alba (CN)
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Dagens rett
Ertesuppe

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen

Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Råstekt nepe med auberginesaus

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger

Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her