De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.
De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir den bare enda bedre. Du kan servere den til middag eller ha den med på termosen.
Supper som smaker skikkelig er alltid populært. Lager du en stor porsjon har du suppen over flere dager. Denne suppen kan helt fint lages uten kjøtt.
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Denne suppa kan du varieres i det uendelige. Du kan bruke alt av grønnsaker og kjøtt avhengig av sesong, tilgjengelighet, og ikke minst, din smak.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Skogsopp og lammefilet med pecorino er en perfekt match som du må prøve. Her er oppskriften.
Dette er en klassisk italiensk suppe,nærmere bestemt fra Sicilia der du også får brukt gammelt brød. Smaker kjempegodt med pastaen til.
lag en deilig suppe med nudler og kjøttboller. Du vil garantert ikke angre.
Gjør det enkelt med kjøttsuppe av rester etter helgen eller lammekjøttdeig, bønner og grønnsaksblanding. Mett blir du også.
Her er en kjapp og enkel versjon av varmende, galisisk kjøttsuppe med kikerter.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?