Fyll en gryte med grønnnsakskraft.
Rens og del poteter, gulrøtter, vårløk, squash og selleri i skiver. Løken finhakkes.
Ha grønnsakene over i gryten. Tilsett de hermetiske tomatene.
Kok opp og la suppen småkoke til grønnsakene er knapt møre.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Du kan koke pastaen direkte i suppen, men da kan den lett gå i stykker.
Ha pastaen over i suppen sammen med bønnene.
La suppen trekke til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Anrett suppen med et dryss revet parmesan, et par teskjeer pesto og godt brød.
Pesto:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.
Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
Se våre andre oppskrifter på minestrone
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig