Nydelig kremet pasta med laks som vil slå an hos alle i familien.
Nydelig kremet pasta med laks som vil slå an hos alle i familien.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne fyldige pastaretten med sei og agurk er perfekt sommermat.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Denne salaten er veldig anvendelig. Du kan spise den til middag, ha den med på tur eller servere den til lunsj. Dessuten er den veldig rask å lage.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Denne enkle pastaretten har alle smakene du trenger for ekte italiensk følelse.
Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Her får pastaen en annen type grønn saus enn pesto - men smaken er i behold og vel så det.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Lungemoselskere, kom ut av skapet. La livretten få en ansiktsløftning med pasta Del den med andre, så blir det flere som sverger til denne ufortjent uglesette retten.
Hjerteskjell er mer eksklusive enn blåskjell på flere måter. De er dessuten mer delikate, og litt snillere i smaken enn blåskjell. Men begge deler passer utmerket til pasta og tilbehøret for øvrig.
Deilige grønnsaker og tilsvarende pasta gjør denne retten både sunn og god. En skikkelig vitamininnsprøytning.
En deilig rett der tomatene spiller hovedrollen og pastaen passer utmerket til når den får følge med når de røde er ferdige i ovnen.
Inspirasjonen til denne oppskriften er fra thaikjøkkenets klassikere pad thai. Vi bruker pasta piffet opp med chilisaus, soyasaus og ingefær.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.