- Skjær det gule av sitronskallet i strimler og kok det i fløten sammen med sitronsaften. La det hele småkoke til sausen tykner.
- Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- Skjær purre og squash i tynne skiver og ha dem med i kokevannet til pastaen de siste minuttene.
- Hell av vannet og la pasta, squash og purre være igjen i kjelen.
- Bland inn rå laksebiter, dryss litt salt og pepper over og sett på lokket.
- La det hele trekke ett minutt på svak varme til de små laksebitene er ferdige.
- Hell over fløtesausen.
- Rør inn røkelaksen.
- Fordel det hele på dype varme tallerkener og pynt med gressløk og annet grønt.
På jakt etter en ny pastaoppskrift? Her er våre beste
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig