- Brun kjøttdeig i en varm panne.
- Tilsett pastasausen sammen med hakkete tomat og la trekke i 6-7 minutter. Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det meste av den revne osten.
- Smak på sausen om den er passe krydret, tilsett eventuelt litt mer krydder etter ønske og tilsett friske urter til slutt.
- Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en avlang ildfast form til formen er full. Dryss resten av osten over og sett formen i ovnen.
- Legg alu-folie over og stek ved 180 grader i ca. 25 minutter før du tar av folien og steker videre i 20 minutter.
- La lasagnen stå noen minutter slik at den får satt seg litt før du begynner å forsyne deg av den.
Tips: Det smaker veldig godt med hvitløksbrød ved siden av.
Se våre andre oppskrifter på lasagne
Slik lager du pastasaus med denne oppskriften
De beste pastaoppskriftene finner du her
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig