-
Kok pastaen som anvist på pakken og ha i en bolle.
-
Bryt romanesco eller brokkoli i små buketter.
-
Smelt smøret i gryten og tilsett løk og hvitløk, surr til løken er blank
-
Tilsett romanesco/brokkoli og surr videre i 1 minutt.
-
Tilsett hvitvin/vann og soyasaus og kok opp.
-
La koke et par minutter til romanesco/brokkoli-bukettene er ferdige
-
Smak til med salt og pepper. Tilsett kapers og svarte oliven. Bland godt.
-
Hell grønnsakene over pastaen og topp med osten.
-
Server med godt brød.
Våre beste pastaoppskrifter finner du her
Alt du trenger å vite om pasta
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig