Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Verdens enkleste pastarett er proppfull av smak takket være den italienske ansjossausen, colatura di alici.
Denne sicilianske pastaretten er som skapt for den som elsker smaken av ekte pistasjnøtter.
Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.