Forvarm ovnen til 200C
Ha litt av olivenoljen i en ildfast form. Legg fetaosten i midten og ha cherrytomater og knust hvitløksfedd langs sidene av formen. Legg timiankvister oppå fetaosten, krydre med salt og pepper og hell den restrerende olivenoljen over tomatene og fetaosten. Vend gjerne tomatene i olivenoljen. Bak fetaost og tomat i ovnen i 40 minutter, til fetaosten er gyllen.
Kok pasta etter instruksjonen på pakken. Spar 1dl av pastavannet.
Mos tomatene og fetaosten lett med en gaffel. Ha pasta og pastavann i den ildfasteformen og bland alt godt sammen. Server gjerne med revet basilikum.
Her finner du veldig mange oppskrifter på pastaretter
Her er alt du behøver å vite om pasta i alle mulig former
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig