Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Slik griller du en ytrefielt og slik baker du grønnsøker i folie.
Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør festfin kalvestek.
Liten tvil om at kalvefilet er en delikatesse. Når den får følge med masse annet godt tilbehør blir middagen garantert minnerik.
Her er oppskriften på hvordan du griller dette kjøttet. Det er veldig enkelt når du følger vår oppskrift.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.