Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.
Dette middagstipset bør gå rett hjem hos barna. Burger, servert med slike morsomme sauser, smaker selvsagt like godt. Nydelig øl kan likevel vi voksne unne oss til retten.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens selv og det gjør potetmosen også.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.
Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Denne vrien på chili con carne er ekstra lettlaget, men ikke mindre god av den grunn. Hvor hot bestemmer du selv.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.