Denne retten passer like godt til fest, på grillbuffeten, som en rask middagsrett i en travel hverdag. Da blir det fest midt i uka.
Denne retten passer like godt til fest, på grillbuffeten, som en rask middagsrett i en travel hverdag. Da blir det fest midt i uka.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Denne retten av hval er en enkel og delikat og hvor hvalkjøttets mørhet og særegne, gode smak kommer til sin rett. Passer perfekt som tapas.
Lag en norsk vri på en kjent gryterett fra Burgund. Gjør som svært får franskmenn ville ha gjort, bruk hvalkjøtt. Her er oppskriften.
Hvalkjøtt utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Her er en oppskrift på hvalbiff på tradisjonelt vis.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
Unn deg en saftig hvalbiff, og la den være rosa i midten. Med deilig løkkompott blir det et festmåltid
Det er ikke vanskelig å skjønne hvor denne retten har hentet navnet sitt fra. Rask å lage og smaker minst like godt som biff stroganoff.
Her får hvalbiffen følge av så mye godt at alle du serverer denne retten til vil ha mer.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Her får du superenkel oppskrift på hvordan du skal lage herlig hvalbiff med grønnsaker og bakt potet.
Når du har laget denne retten en gang vil du opplagt gjøre det flere ganger. Bare følge den enkle oppskriften så er du nok enige med oss i aperitif.no