Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess.
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Denne retten med norsk spekeskinke med masse deilig tilbehør passer også utmerket på et koldtbord.
Dette er en rask rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt og passer også utmerket på et koldtbord.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Fenalår er mer anvendelig enn du tror. Pakk inn asparges med skiver av låret, og legg til mandelpotet, urter og krydder så har du et deilig måltid.
Disse godbitene forsvinner fort på et tapasbord De dessuten veldig enkle og raske å lagee.
Har du rester etter julematen eller vil servere fingermat før jul, skal du pakke rakefisken/rakfisken eller røykt laks inn i lefser. Du lager de på maks 15 minutter.
Salat hører selvfølgelig til på koldtbordet eller som en enkel rett for enhver anledning. Prøv kald aspargessalat med spekeskinke.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
Fenalår kan brukes til mer enn et spekefat. Denne retten har du kanskje ikke forsøkt før. Her er oppskriften til fenalår med gulrot- og potettortilla.